Debriyaj sorunu

bnm 99 model 40400 kmde bws 100 motorum daha motor yapılalı 500 km oldu tamamen herşey yenilendi ama bugün motoru başka bir motorcuya götürdügümde o bana motorun debriyajında sorun oldugunu söledi motor durur vaziyette çalışırken kendiliginden hafif hafif ileri gitmeye çalışıo onu farketti cidden bu sorun debriyajdan mı kaynaklanıo

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bnm 99 model 40400 kmde bws 100 motorum daha motor yapılalı 500 km oldu tamamen herşey yenilendi ama bugün motoru başka bir motorcuya götürdügümde o bana motorun debriyajında sorun oldugunu söledi motor durur vaziyette çalışırken kendiliginden hafif hafif ileri gitmeye çalışıo onu farketti cidden bu sorun debriyajdan mı kaynaklanıo

Debriyaj yaylarında biri ya dna 2 tanesi kırılmış.... Çok büyük bir hasar değil... yarım saatlik iş... :cat::cat::cat:

beki en fazla ne kdr masrafı olur bu işin ? işcilik fln buji ve hava filitresiyle birlikte

Motosikleti
Forza250-cygnusL
yaylar 5 lira
işçilik30 lira
buji 10 lira
filtre 15 olsa
60 lira civarı........... :cat:

saol bilgin için tşkrler başka bi şeyden dolayı yapmaz demi bu sorunu çnkü aynı söledigin şekilde motorcuylada knşçam :D

bildigin güvenilir tamirci var mı usta bunu yapabilcek bnde karabaglardayım

Benim Sıfır Çinli Scooter da yaşamıştım. Kendi kendine gitmeye çalışyor, İstop Ettiğim Vakit Motoru Hareket Ettiremiyordum, Yaptırmıcaktım el freni gibiydi :) ama yaptırdım. O Yuvarlak tası gibi şeyi söktü adı Debriyaj olan şey işte,Yenisi 80TL dedi ama tamir de edilier dedi.Sökerken birden fırladı debrayaj nerdeyse adam sakatlanıyodu çok korkmuştum :D Biraz küfür dinledikden sonra mengene mi sıkma aleti gibi bir şey var masaya bağlı ona sokdu bir şeyler yaptı oldu.
5TL verdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar