DEBRİYAJ BALATASI ACİLL!

ARKADAŞLAR DEBRİYAJ BALATALARINI SÖKECEM ANCAK DEBRİYAJ TASI DÖNDÜĞÜNDEN AÇAMIYORUM NASIL AÇACAĞIZ YARDIMCI OLUN ACİLL! MOTOR PARÇA HALDE YATIYO (CUP MOTOR)

Havalı somun sökme aleti kullanman gerek onunla açarsın debriyajı.

yani elle açılmaz mı ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:09 ----------

elle açamazmıyız

search

(Bu aparattan aldım takıp çevirdiğimde debriyaj tası da dönüyo)

Tam hatırlayamıyorum ama debriyaj dişlisi ile başka bir dişli arasına tornavida sıkıştırıp motorun dönmesini engelleyebilmen lazım.

Tornavida degil de metal para koy derim. Birbirine baski yapan iki metalden asinmasi istemedigin metalin daha sert olmasini istersin. O sebeple tornavida degil de metal para kullan. Para yamulursa atarsin. Dislilerin saglam kalir.

Araya tornavida ve bozuk para yerine büyük inşaat çivisi koyabilirsin. Hem tornavida gibi şekli uygun hemde sertliği düşük olduğu için dişliyi çizmez.

İki dişli arasına kalın bakır tel sokup çevirince açılır, ikinci taktik açmaya çalıştığınız parçanın üzerindeki vidaları gevşetiyorsunuz biraz tornavida veya demir çubuk girecek şekilde, tornavidanın alt kısmı masadan destek alacak iki kişi yapın birisi makineyi tutsun, sonra tek yüklenmede açılması lazım, yine açılmazsa somunu sıcak hava tabacasıyla ısıtmalısınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar