debriyaj balata değişimi nasıl yapılıyor

arkadaşlar 100cc bisan cup motorun debriyaj balataları bitti balataları kendim değiştirmek istemiyorum değiştirmek için hangi takımlar gerekiyor anahtar takımı ve pipo var başka gereken malzeme varmı yardımcı olursanız sevinirim:)

arkadaşlar 100cc bisan cup motorun debriyaj balataları bitti balataları kendim değiştirmek istemiyorum değiştirmek için hangi takımlar gerekiyor anahtar takımı ve pipo var başka gereken malzeme varmı yardımcı olursanız sevinirim:)

sandıgın kadar kolay bır iş degıl
1. debrıyajın bıttıgını nasıl anladın
2. hiç uğrasma ıyı bır servıse gotur
3. debrıyaj pahalı degıl pahalı olan işçilikk

sag kapagı sokuyorsun , krank dişlisini söküyorsun , yağ pompası rötorlar falan sokuluyor . debrıyaj 5 plak 4 dısk ( ters yazmıs olabılırım ) ten olusur onları dogru oturtman lazım .

Bende mondi 110 kf var , ama 100 luklerle ayniymis motoru sadece silindir farki,sag firen tarafindaki kapagi sokuyoruz,4 + girisli vida var tornavidayla sokuyoruz.debriyaj tasi gorulcek, 22 numara tutan ozel bi anahtari var onun 4 bacakli onla sokuyoruz.yuvarlak bisey o zaten, arkasinda segman var , segmani cikar, benim motorda 3 taneymis balata , bende sanzumani dagitinca gordum :) hic bir bilgim yokken sanzuman indirdim , neyse ,

Google den arastirma yaparken cok eski forumlara rastliyoruz arayan aradigini bulsun diye hortlatayim dedim
Saygilar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar