debriyaj ayırma kolunu kırdım yardım lütfen

f650gs motosikletimin debriyaj ayırma kolu: debriyaj telinin takılı olduğu debriyaj balatasının üstündeki aluminyum parça; kırıldı. bu konuda bana yardım edebilecek arkadaş varmı acaba. izmir bornovadayım.

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
resimleseniz de nasıl bir parça olduğunu görsek...
ona göre öneri sunalım...yada muadil bir parça...

bu parça mı

CrackClutchForkArm.jpg

ClutchLeverGS.jpg

---------- Post added at 22:27 ---------- Previous post was at 22:25 ----------

aynı anda cevaplamışız :)

evet tamda bu parça sanırım çatlak varmış şu anda işe yaramaz bir halde. debriyaj teli boşta duruyor. parça aluminyumdan yapılmış sanırım.

21207652919 parça numarası ile Bempar'a bir sorun
0212 482 54 08 orada yoksa Özgörkey'e telefonla sorun.

interneti araştırdım real oem, yada bir kaç sitede var aslında ama türkiyede varmı diye yarın bi çankayaya bide özgörkeye uğrayacağım. küçücük bir parça için koca motoru yatırmaya gerek yok diye düşünüyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------

ozaman önce parçayı alıp sanayiye bi kaç yere göstereyim bakalım olmazsa bempar yada özgörkeyden sorarım. ama bana öyle geliyorki bu parça geçerli olan, çok aranan bişey değil ve dolayısıyla ellerinde yok.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:44 ----------

ilginiz için teşekkürler arkadaşlar. yarın sizi gelişmelerden haberdar edeceğim.

evet argon olur yada işin ehli bi tornacı aynı parçanın demirini sana yapabilir birebirini biraz pahalıya patlıyabilir ama

Son düzenleme:
ah ahh ne zaman yerli motosikletimiz olacak arkadaş mecburmuyum elin ecnebisinin parçasını ebaylarda aramaya...
yapın bi tane artık ya...

Motosikleti
Hero X Pulse 200
yenisini alıp taktırsa kaynaktan daha kolay olmazmı ya bmw nin parçası yokmu türkiyede

bir tornacı olarak size tavsiyem kaynakla uğraşmayın , niçin? eğer orjinal yekpare parçası kırılıyorsa kaynakta orjinal parçasından daha sağlam olmaz. estetik olarak gözünüze batar, ayrıca uzun yol yaparken tekrar kırıldığını farz ederseniz yolda kalırtsınız. parça bulunmuyor ise 7075 alüminyum malzemeden frezede yaptırmaktan başka çareniz yok

kırılan parça benim tabirimle debriyaj çatalı motor tamircilerinde hurdacılarda eski yada kazalı motorlardan aynısı olmasada benzeri bulunabilir yada 125 lik çin motorlarının debriyaj çatalları yada arka fren çatal ları kampanalı olan modellerde ona benzer demirden bir parça 5 tl 10 tl dir en çok geçici olarak alınıp takılabilir

arkadaşlar bugün ustama gittim o parçayı kaynak yaptırmamamı, bu parçanın motor vitesdeyken vites değiştirmek için(devirlede alakalı aslında ama neyse) 300-400 kg lık kuvvete maruz kaldığını en iyisi parçayı değiştirmek olduğunu söyleyince özgörkeye uğradım ellerinde yokmuş ancak borusanda var. pazartesi elimde olacak. fiyat 50 tl.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar