Deadpool 2 setinde korkunç kaza. Motosikletli dublör hayatını kaybetti

'Deadpool 2' filminin setinde yaşanan kazada, bir dublör hayatını kaybetti. Tanıklar, korkunç olayı, filmin bir sahnesi sandı.

Ryan Reynolds’ın başrolünde oynadığı ‘Deadpool 2’ filminin Kanada’daki çekimlerinde bir dublör hayatını kaybetti.

Independent’ta yer alan habere göre; olaya tanık olanlardan biri, Jack Poole Plaza’nın önünde motor kullanan kadın dublörün, bisikletli olan diğer dublöre çarptığını ve Shaw Tower’ın camlarına girdiğini söyledi.

Etrafta bulunan diğer görgü şahitleri ise olayın, filmde yer alan bir sahne olduğunu sandıklarını ifade etti. Vancouver polisi, sosyal medya hesabından olayı paylaştı.

Kaynak: Posta

glnM7W.jpg

XQc81U.jpg

IjP0jj.jpg

koC9aY.jpg

z2VX2h.png

Ekli dosyalar

• deadpool-2-accident.jpg
    deadpool-2-accident.jpg
    64.6 KB · Görüntüleme: 27,580
Hastası olduğum bir filmin setinde motosiklet kazasından dolayı birinin hayatını kaybetmesi beni mal gibi düşünmeye sevk ediyor.

Zaten dublör bunun için oynamıyor mu? Ölümcül ve tehlikeli sahneleri dublörler kullanarak çekiyorlar. Yanlış bilmiyorsam ölebileceklerini de kabul ediyor ve beyan imzalayarak dublörlük yapıyorlar.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Hastası olduğum bir filmin setinde motosiklet kazasından dolayı birinin hayatını kaybetmesi beni mal gibi düşünmeye sevk ediyor.

Hayatımda gördüğüm en berbat Türkçe dublaj ile izledim, argo ve küfür sahnelerinin seslendirme yönetmenliğini bana verselerdi, filme apayrı bir hava katardım.

Başka kaynaklarda bisikletliye değilde hafif rampadan atlama sahnesinde hakimiyeti kaybedip binaya daldığını söylüyor. Ayrıca kask takmıyormuş, ihmal mi acaba.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar