Dd 250e-9b & Dd 250e

Merhaba arkadaşalar. RR de karar kıldım ve ikinci el düşünüyorum. İlanlarda DD 250E-9B modelinin DD 250E modeline göre daha ucuz olduğunu farkettim. Bu iki model arasındaki farklar nelerdir. DD 250E-9B modeli daha sonra çıkmasına rağmen neden diğerine göre ucuz? Burada üretici firmanın daha sonradan kaliteyi düşürmüş olabileceği ihtimali aklıma geliyor.Bu konuda cevaplarınız bekliyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

İki model arasında şekilleri dışında hiç bir fark yok.Raptor topiğini incelersen aradığın sorunun cevabını daha detaylı bir şekilde bulursun

hocam bildiğim kadarıyla DD 250E modelinde çatal daha uzun aynı zamanda gidonda t şeklinde görünce daha iyi anlarsın teknik özellik olarak bir fark yok diye biliyorum ben sadece görünüş farkı var

İki model arasında şekilleri dışında hiç bir fark yok.Raptor topiğini incelersen aradığın sorunun cevabını daha detaylı bir şekilde bulursun[/QUOT
Teşekkürler. Bu arada senin satış linkini sonradan farketmiştim. Neden sattığını sormamın sebebi yanlış hatırlamıyorsam senin motorda 60 dan sonra bir problem vardı. Hani olurya ondan soğumuş olabilirsin ama açıklamalarından öyle olmadığını anladım. Herşey gönlünce olsun.

Motosikletimle ilgili bir iki tane sorunum oldu elbette her motorda olabileceği gibi.Sanırım kastettiğin şey önden gelen zırıltı sesi.O olay benim motordan beklentimin biraz fazla olmasından kaynaklanıyormuş.Başka bir arkadaşa kullandırdım adam ses filan olmadığını söyledi :)
Yakınlarda olsan motorumu görmeni önerirdim.

Bu iki modelin sıfır fiatları arasında 500 ytl fark olmasına rağmen ikinci ellerde bu farkın ortadan kalktığı görüyoruz. Bu benim kafamda Dd 250e-9b hakkında soru işaretleri oluşmasına neden oldu. Bu aracı kullanan arkadaşların tecrübelerini okumak isterim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar