Db killer (susturucu) ile ceza yer miyiz

merhabalar menimi kaldırdım aynalarım stobum tam ve orjinal şimdide aklıma düştü bi headers çektim buna bi akrep taksam ama susturucu ile normal seviyelerde ses olacak yinede polis egzoz var diye ceza yazarmı yoksa ses yok diye insafa gelir mi sizce

Motosikleti
SYM Wolf SB 250 NI RKS Freccia 150
hangi motora akrep takmayı düşünüyorsun

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
merhabalar menimi kaldırdım aynalarım stobum tam ve orjinal şimdide aklıma düştü bi headers çektim buna bi akrep taksam ama susturucu ile normal seviyelerde ses olacak yinede polis egzoz var diye ceza yazarmı yoksa ses yok diye insafa gelir mi sizce
Ufukta sadece ceza değil, tekrardan trafikten men görünüyor valla, Alpercim.

Zaten motorun da model olarak mimli.

Hiç acımazlar.

Hatta bu konudan sonra açacağın bu minvaldeki bir sonraki konu içeriğinden bile ceza + trafikten men garanti duruyor.

Güzel güzel binsen motoruna.

Milleti rahatsız etmeden.

Yeni rotalar keşfetsen.

Yeni restoranlar keşfetsen.

"Her gittiğim yerde yemekleri gömmekten dolayı 3 ayda 10 kilo aldım, nasıl kilo verebilirim?" tarzı konular açsan.

Nasıl olur?

Kendine iyi bak. :)

Motosikleti
Triumph Trident 660

Hiç acımazlar.

Hatta bu konudan sonra açacağın bu minvaldeki bir sonraki konu içeriğinden bile ceza + trafikten men garanti duruyor.

Yeni rotalar keşfetsen.

"Her gittiğim yerde yemekleri gömmekten dolayı 3 ayda 10 kilo aldım, nasıl kilo verebilirim?" tarzı konular açsan.

Nasıl olur?

Hakkını veriyorum diye örnek olmaya çalışıyoruz olamıyoruz galiba hocam 😃

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Hakkını veriyorum diye örnek olmaya çalışıyoruz olamıyoruz galiba hocam 😃
Sen motosiklet konusunda örnek bir gençsin. Eğitim aldın, ekipman giyiyorsun, teker yapayım, yanlayayım işlerine girmiyorsun, gayet de güzel uzun yollar yapıyorsun. Köfte bile yiyorsun daha ne olsun. :)))

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Öpücüğü ne kadar sevdiğine bağlı olarak bu durum değişir. Öpücüğü çok seviyorsan, müptelası olmuşsan, öpücüksüz duramıyorsan elbet polis de gelip seni öpecektir.

Hiç acımazlar.

Yeni rotalar keşfetsen.

Nasıl olur?

Hocam dediginizfen ilham alip uskudardan ciktim besiktastan sahil boyunca sariyer garipcede dag yollarina saptim domuz tilki vb hayvanlar ile birlikte zifiri dag uollarinda surdum https://hizliresim.com/tu9oksy sonra fsm ile yssyi karsitirip kuzeye bagladim oradan riva yolunda yine zifiti karanlikta bana saldiran kopege carpip dustum https://hizliresim.com/amgpxww manzaralar ve keyif inanilmaz iyide olsa ekipmansizliktan dolayi olusan yaralardan 1 is gunu motora ara veriyorum sonrasinda sehir ici magandaliklarima devam edecegim bu is bana gore degilmis saygilar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

+ bilgilendirme kopekte bisi yok helallestik

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar