dayson silikon mucizesi

bi ara pencere etrafina dayson silikon çekerken çocuklar bir miktar silikonu taşın üzerine sıkıp oynamışlar. ertesi gün o silikon taşın üzerinde adeta taş gibi olmuş, yapışmış, çıkartamadım.

ulan dedim bu nasıl bir şey?

ondan sonra ne kadar yapıştırma işi varsa hepsini dayson ile yaptım, mucize gibi bir şey bu yahu!

pvc sineklik kapısının kolu sürekli kırılıyordu, bi çaktım daysonu, bir senedir taş oldu taş..

arabanın bagaj içinde bir mandal koptu, senelerce orada öyle kopuk vaziyette durdu. geçen bir miktar dayson tatbik ettim. eskisinden daha sağlam yapıştı.

size tavsiyem, motorunuzda kirilan bir yer olurda yapıştırmak ihtiyacı hasıl olursa, ver edin dayson silikonu, çok memnun kalacaksınız.

ek: elinize değdirmeyin, zor çıkıyor..

Başlığı daha doğrusu silikon ve muzice kelimelerini görünce yanlış anlayan bir benmiyim yoksa benim mi içim fesat.

Özellikle arabaya spoyler gibi aksesuarlar takacaksanız kullanın. Ama aksesuarı zor sökersiniz ve sökerken boyaya zarar verir

Ürünün resmi var mı ? Arayınca silikon da çıkıyor mastik de... Poliüretan mastik olmasın o ? Bir sürü Dayson ürünü var.

eve gidince bi bakayım. yazarım.

https://mobile.donanimhaber.com/guclu-yapistirici--79497101

burada da bu konu işlenmiş. kırmızı olan...

Son düzenleme:
Bende motosikletin farına mercek takarken camı ayırmak zorunda kalmıştım dayson mastik kullandım baya etkili bi ürün,su deposunun borusunun eklem yerinde kaçak vardı dişlerin arasına doldurduktan sonra bidaha bi damla bile damlatmadı her yerde işe yarıyor

Bizim motorcunun demirbaşıdır egzoza motor bloğuna her yere sıkar..

bu köpük gibi hazır silikon sanırım bu kadar iyiyse alıyım bir tane lazım oluyor hep haponla falan uğraşıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar