Dayakci polisler serbest

Fatih'te tartıştıkları vatandaşı döven 11 polis ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Bir de bonus olarak dayak yiyene odul :) 7 polisin şikayeti üzerine başlatılan soruşturma ise tamamlanmış ve Ahmet Koca hakkında "Görevi yaptırmamak için direnme ve kamu görevlilerine görevlerinden dolayı zincirleme hakaret" suçundan 2 yıl 3 aydan 6.5 yıla kadar hapsi istemiyle dava açıldi.

Haberin detaylari http://www.haberturk.com/gundem/haber/756101-dayakci-polisler-serbest

bunları gordukce polıse kiiım artıyor hıc sevilmedıler ustune nefret alıyorlar bu ara dıkkatlı olsunlar

ya ne olacağıdı...polisler bir de hastaneden bileklerinin incindiği ve zarar gördüğüne dair rapor aldılar ve dövdükleri adamdan şikayetçi oldular...

Hani klasik bir gazeteci sözü vardır; köpek insanı ısırınca değil, insan köpeği ısırınca haber olur.

Bizim gazetelerde de bunları haber yapmalarına gerek yok. Polis ceza alırsa o zaman yazsınlar da haber okuyalım, şaşıralım.

Bu habere şaşıran varsa bende onun aklına şaşırırım burası TÜRKİYE beyler yaptıkları yapacaklarının teminatıdır bu sistemim.

Bir fabrikada maaş ve alacaklarını alamayan işçiler kapı dışarı edilse ve polisi arayıp yardım isteseler polis telefonu neredeyse yüzüne kapatır, gelse bile gidin avukat tutun falan der.
İşçiler haklarını alamadan şuradan şuraya gitmeyiz diye kapının önünde bekleseler ve patron polise telefon etse 5 dakikada 2 otobüs polis gelip copla gazla dağıtırlar.

Kimin neye hizmet ettiğinin kanıtı benim gözümde budur.

Moderatör
Bir fabrikada maaş ve alacaklarını alamayan işçiler kapı dışarı edilse ve polisi arayıp yardım isteseler polis telefonu neredeyse yüzüne kapatır, gelse bile gidin avukat tutun falan der.
İşçiler haklarını alamadan şuradan şuraya gitmeyiz diye kapının önünde bekleseler ve patron polise telefon etse 5 dakikada 2 otobüs polis gelip copla gazla dağıtırlar.

Kimin neye hizmet ettiğinin kanıtı benim gözümde budur.

Daha da yazacak birşey bırakmamışsın ki Ehtiyar.

Az önce taksim meydanın da 3 kadın bir yer arıyorlar veya bir şey sorucaklar içlerinden biri polise doğru yöneldi (elinde tespih sallıyor ve bu bir polis) diğer iki kadın sert bir tonla bırak bırak gel buraya dediklerine şahit oldum.. işte biz artık bu kadar güveniyoruz bunlara...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Oscar'a aday bir komedi senaryosu !

Al benden de o kadar. Çivisi çıktı bu işin. Klasik ortadoğu diktatörlüğüne doğru dört nala gidiyoruz. Bu işin sonu hayır değil.

Ve sanırım artık sesini çıkarmakta işe yaramamaya başlıyor.
Dövülen arkadaş şikayetçi oluyor, olay anının görüntüleri mevcut.
Ama 6,5 yıl hapis istemiyle yargılanıyor artık.
Ve bu olayların hepsi halkın gözü önünde aşikar bir şekilde cereyan ediyor.
Birileri bize karşı billurunu avuçlayıp gülümsüyor...

Polis eger bugun Ordunun icine arama yapmaya girip istedigini tutukluyor , gazeteciyi ogrenciyi sorgusuz sualsiz iceri tikiyor ise. Bilinki bu sistem adil olmaktan cok uzak bir sistemdir. Devlet metro , otoban , yerli oto diye para sacacagina once halki korumak ile yukumlu Polisleri disipline etsin. Ezilen hep halk ne sikayet etmeye hakki var nede sikayet edebilecegi bir merci. Bu olayda bunun kaniti. Okuz gibi kameraya aldilar. 7 kisi bir kisiye karsi. Adamin sucu ne olur ise olsun. Bas kelepceyi gotur merkeze , uygula prosudur. Linc eder gibi ne girisiyorsun. Birde adama hapis cezasi istemi ile dava acmislar utanmadan "Gorevi yaptirmamak"

Polisin gorevi insanlari sokak ortasinda dovmek olunca buna itraz eden de boyle suclanir tabi.

Koca “O dayaktan sonra polisler beni Davutpaşa’da metruk bir binaya götürüp bayılana kadar dövdü” iddiasında da bulunmuştu. Polisler iddiayı yalanladı ancak Koca’nın anlatımlarını doğrular nitelikteki kayıtlara Habertürk ulaştı. Koca’nın iddiasını doğrulayan kayıtlar polis araçlarının GPS sinyalleri incelenince ortaya çıktı. Kayıtlara göre Pulcu Sokak’ta 01.30 sıralarında dövülerek gözaltına alınan Ahmet Koca’nın kelepçeli olarak içinde bulunduğu 80194 kodlu polis ekibi saat 03.10’a kadar Koca’nın tarif ettiği Davutpaşa bölgesinde kaldı. Koca’nın karakola ilk giriş kaydını yapan polisler olay saatini ise 03.15 olarak gösterdi. GPS kayıtları, şüpheli polislerin olayla ilgili tuttukları tutanakta olayın yaşandığı saati 01.30 yerine 03.15 olarak değiştirdiğini de ortaya çıkardı.

http://www.haberturk.com/gundem/haber/756722-korsan-gozaltiyi-gps-ele-verdi

Bu ülkede ordu dahil hiçbir kuruma güvenmiyorum.Hele yargıya güvenmek imkansız.Davalar yazı turayla belirlense inanın şu an ki adalet sisteminden daha adil olur.İmkanı ve aklı olan AİHM'e gider.Ama sanırsam ona da gidemezsiniz, engellediler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar