Dayak

Arkadaşlar dün gece başıma geldi.Gece iyi başlamıştı saat 11*00 da isten çıktık 2 arkadaş.Sonra Bornova'dan benim motorla (er5) koyulduk Alsancak'a doğru.Orada biraz zaman geçirdikten sonra saat 1*00 gibi arkadaşı evine bırakmaya gidiyordum.Karabağlar' da ara sokaklardan geçerken 6 7 kişi birden önümüzü kesti.Ne olduğunu anlamadan bize vurmaya başladılar.Arkadaşa önce vurdular zaten o bir yumruk yiyince kacti iyide yaptı.Sonra sıra geldi bana tabi.Biri vuruyo biri kaçyo biri vuruyo biri kaçıyo cevap vercem veremiyorsun.Çünkü yemiyo çok kalabalıklar.Sonra zaten döner bıçağını görünce filim koptu bende 1 2 tanesine anca vurup önümü açıp motoru bırakıp kaçtım bende.Bu arada benden önce kaçan arkadaş da polisi arıyordu zaten ama ne hikmetse yurdum 155 i çok meşgul olduğu için düşmedi bi türlü.Neyseki yolda bi polis gördük ve hemen olay yerine gittik.Bende olay yerine giderken farkettim ki ayağimda bi sıcaklık bi yanma ayagımı bıcaklamıslar şerefsizler.Allahtan motoru orda bırakmışlar.Sonra polis şikayetçi falan olacak mısınız dediler.Olsak nolur ki plaka yok bişi yok nerden bulacaklar.

İşin garip tarafı polis diyoki hastaneye gitmeyin bu kesiği görünce gene polis çağırırlar dedi.Kendiniz yapın pansuman dedi.
Nitekim her şeye rağmen montum sayesinde bayağı darbeden kurtuldum gibi ama yinede heryerim ağrıyor.
Ama her şeye rağmen temiz bi dayak yedim:S

niye durdunuz? Veya yol değiştirmediz, veya geri dönmediniz? Barikat çok madem bunları yapacaktınız. Kaçanın anası ağlamazmış derler. genede geçmiş olsun. Hiç olmazsa motorla aralarına dalıp bikaçını pert edebilirdiniz ama oda riskli. Kaza yapmaya girer.

Arkadaşım büyük geçmiş olsun... Yok şöyle yapsaydın,yok böyle yapsaydın,keşke bunu yapsaydın.. diyenlere bakma bile. Olan olmuş. Canını sıkma..

bidahaki sefere aklında bulunsun diye yazdım. Tabiki olan olmuş.

Çok geçmiş olsun. Daha ciddi bir yara almamana sevindim. Acaba para falan mı istediler? yoksa arkadaşınla mı ilgili bir mesele vardı? Benden sana küçük bir tavsiye. Yanında mutlaka biber gazı bulundur ve kolay ulaşabileceğin yerde olsun. Ben öyle yapıyorum.

ohaaa inanmıyorum ya böyle birşey olabilirmi yuh artık
ben bu ülkeden soğudum:S allah o yaratıkarı en bulunmadık hastalığı verir insallah
çok geçmiş olsun hem dayak yedinizi düşünmeyin bir kişiye 5 kişi dalmak erkeklik değil üstünede bıçak çekmek
bu dayak değildir

memleketimde kötüye hiç birşey olmuyo ne polis ne başka biri birşey yapmıyo allah belalarını versin diyorsun böylelerine bedduada işlemiyo nasıl bi memlekette yaşıyoruz ya lanet olsun

Geçmiş olsun kardeş . Lanet olsun gerçekten ne kadar güvensiz bir ortamda yaşıyoruz artık.

çok geçmiş olsun kardeş bir kaç sene öncesi kadıköyde bi arkadaşı kırmızı ışıkta durduğunda dövmüşlerdi arkasında kız vardı dövüp dövüp yürüyüp gitmişler çok garip:silent:

Çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. Kesinlikle şikayetçi olmalıydınız.
Tam olarak nerede oldu yazar mısınız...

Dostum cok cok gecmis olsun.Inan ki cok uzuldum basina gelenlere.aglesef Turkiye nin hali bu.10 yildir Turkiye ye gitmedim,nedenlerinden biri de bu maglesef.Haberlerde her gun bunun gibi haberler,meydanlarda patlayan bombalar,yolda yuruyen insanlara carpan araclar vs.Sen yine ucuz atlatmissin.Daha kotusu de olabilirdi.Tekrar gecmis olsun.

Kocaeli İl Temsilcisi
allah allah yahu kamera şakası filan değil değilmi ? yahuu ne yapılır nasıl tepki verilir bilemiyorum neresidir burası devletin kanunu polisi bir işe yaramazmı ? büyük geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar