Dayak yemiş gibi oluyorum ?

Boyum 1.67 kilom 65 acaba ondan mı ? Ama kondisyon sorunumun olduğunu düşünmüyorum çünkü sporla fazla haşır neşir olan birisiyim bilmiyorum..

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:42 ----------

Anlamadım ne gibi ? Biraz anlatım bozukluğu yapmadan cümle kursanız yada biraz açıklayıcı konuşsanız..

Kalp ve dolaşım bozukluğu olan bazı vakkalarda benzer şikayetler olduğunu biliyorum. O nedenle söylemiştim. Yaşınızı bilmiyorum ve inanın bana kalp problemleri ne yaşa bakıyor ne de spor bunu engelleyebiliyor. İnanın ki bu konuda birkaç tecrübem var, hangi spor dalıyla ilgilendiğinizi ve seviyesini bilemiyorum, belki profesyonel olarak belki sadece ter atmak içindir. Doktor kontrolüne girmediyseniz bir kontrol ettirmenizi, Kondisyonlu EKG çektirmenizi öneririm.

Belki kalp ve dolaşım sorunu değildir de başka birşeydir, sonuçta doktor değilim. Hastahaneyle fazla haşır neşir olduğumdan ve aklıma geldiğinden, sorununuzun (yorgunluk ve uzuvlarda ağrı şikayetleri) içeriğinin belirli bir oturuş pozisyonunda oluşması nedeniyle aklıma bu tip sağlık probleminizin gizli olabileceği fikrini verdiğinden özellikle ikaz etmek istedim.

Devrik cümleler için kusura bakmayın :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar