davetlisiniz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Yumurtanın sarısı gitti Baran'ınkinin yarısı:queen::queen:

trikenin arkasında konvoy yapmayı düşünüyoruz konvoya katılmak isteyen arkadaşlar şimdiden hazırlansın hepinizi düğünümüze bekleriz

25 karekter .................

Son düzenleme:
cınarcıktamıydın sen festivale geldinmi?
resimdeki alet ordaydı sanki sarıydı oda ama cok incelemedim senmiydin o?
buarada konvoy yakın olsa katılırdım =D

bukadar çok katılım olacağını bilmiyordum doğrusu:silent:

5000 olmadı zaten tam sayı bilmniyorum ama gezide 370 motor vardı sanırım ve kamp alanında katılmayanlarda vardı, toplam 500 motor vardır heralde, ama yinede çınarcıga yettide arttı =) resmen motor şehrine büründü :) heryerinde motor vardı, cafeler, beachler, kale =) biz c.tesi döndük bulutsuzluk özlemini dinlemek için durucaktım ama anlık bi daraltı geldi akşamüstü cıktık gedik.

Ben göremedim seni @pre_lude, hatta motosiklet.net grubunu bile göremedim, herkesin afişi vardı bir motosiklet.net in yoktu, sürüşe 600 e yakın motor katıldı, macho kings grubu katılmadı geçide( baya kalabalıktılar aslında kötü davranmışlar anladığım kadarı ile onlara ) ben ve artçım hastaları olduk zaten o grubun, tam bir chopper grubu :)

kime kötü davranmışlar bulgar grubumu diyosun?
biz c.tesi 6 7 gibiydi sanırım cıktık 1 siyah hayabusa 1 siyah 1100xx 1 siyah dragstardık hatta toplu sürüşe cıkan grup geri dönerken bizde festival alanından cıkmaya calısıyoduk sag tarafta bekliyoduk =) görmüş olman lazım toplu sürüşteysen

Yok bulgar grup değil, onlarla da muhabbet baya güzel muhabbet ettik tam ingilizce bilmiyorlar allahtan içlerinde türkçe bilen biri vardı, tam kamplarının karşısındaydı çadırımız. Katılan tüm grupların ismi okundu Macho Kings in okunmamış sanırsam bir küskünlük olmuş onlarda toplu sürüşe katılmadılar (bir iki motor hariç), ben 310 numaradaydım, girerken gerçekten görmedim seni :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar