davetlimsiniz

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gelişim sürücü kursunun çok önemli ve değerli katkıları ile almış olduğum a2 ehliyetimin sevincini benimle (anadolu yakasında) çınar çay bahçesinde paylaşırsanız. çok sevinirim.gelmenizi çok isterim.saygılarımla.
yer:çınar çay bahçesi
saat:19.30
tarih:16.06.2007 cumartesi

Son düzenleme:
Eee nası yani? :silent: Abi senın ehliyetin yokmuydu. Neyse hayırlı olsun abi iyi sürüşler.

Gelmeye çalışırım.

Son düzenleme:
Şok oldum Ümmet abi.Ehliyetsiz yol yapma konusunda rekor sendedir kesin :)

ıslatcazz yaneee:)) biz uzağız ama burdan kutluyorumm ümmet abi::sefereee::sefereee

ciddi olamazsınız onca yol memleket ehliyetsizmi yani eğer rüşverek gittiyseniz vergi rekormeni olmanı gerekirdi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ümmet abiyi tüm Türk trafik polisleri tanır ama sizleri tanımazlar :mrgreen: :p O yüzden siz siz olun ehliyetsiz yola çıkmayın

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nasıl yani nerede bu çınar çaybahçesi saat kaçta aaa hiç bilgi yok ümmet abi ??

Ümmet abinin ehliyeti olmadığını ilk duyduğumda sizin gibi bende çok şaşırmıştım.Neyse hayırlı olsun abi. :rendeer:

demek ehliyeti yoktuuu:queen::queen::queen::queen:

arkadaşlar yapmayın okadar yolu ehliyetsiz dolaşması mümkün degil.

bence a1 ehliyeti vardı. onu a2 yapmıştır( umarım böyledir aksini düşünmek bile istemiyorum:mrgreen:)

güle güle kullan, hayırlı olsun. artıkın kaç yüz bin kilometre yaparsın ehliyetle

Gaziantep İl Temsilcisi
evet ummet abinin ehliyeti yok bende duydugumda şaşirdim ama bu zamana kadar sadece 2 defa ceza yemiş.

hayırlı olsun ümmet abi ama uzagız gelemem ama gönuller bir saygılarla....

Gaziantep MT den selamlar

Sayın Ümmet Pertikan'ı kınıyorum ehliyetsiz bir çok masum insanların canlarını alabilirdi ehliyetini aldığında gezmesini daha taktir ederdim değişik özel markalar böle ehliyetsiz bir kişiye motor veriyorlar onlarıda kınıyorum birine allah korusun çarpsaydı ne cezalar alacaktı birde sitede bizleri uyarıyorlar ehliyetsiz kullanmayın ehliyeti olmayanlarıda taktir ediyorlar artık almış ehliyetini bundan sonraki yolculuklarında kazasız belasız sürüşler dilerim...

ehliyet yokmuydu ki...:silent:..anlayamadım..bütün Türkiyeyi ehliyetsiz gezmek...:)

Harbi bende sasırdım sımdı ha o kadar yol ehlıeyetsız neyse abı hayırlısı ıle almıssın ya oda guzel :) Valla Uzagız ama hayırlı olsun abı bızım ıcınde muahbbet edın cayları ıcın :)

Sayın Ümmet Pertikan'ı kınıyorum ehliyetsiz bir çok masum insanların canlarını alabilirdi ehliyetini aldığında gezmesini daha taktir ederdim değişik özel markalar böle ehliyetsiz bir kişiye motor veriyorlar onlarıda kınıyorum birine allah korusun çarpsaydı ne cezalar alacaktı birde sitede bizleri uyarıyorlar ehliyetsiz kullanmayın ehliyeti olmayanlarıda taktir ediyorlar artık almış ehliyetini bundan sonraki yolculuklarında kazasız belasız sürüşler dilerim...

Arkadasım gençlere bizlere örnek olması konusunda haklısın ama o yaşta bır ınsanın o cesaretı gostermesı Türkiye yi dolasması ve en sonunda da ehlıyet almnası ( kı bazı genclerın hala ehlıyetmı kullanıyo ne gerek var ) güzel bısı bence kınanacak bı tarafı yok ufak yanlıslar olabılır ama kınama :farao: tabı sende dusuncelerınde haklısın kendı acısından ama buda benım fıkrım :rendeer:

Son düzenleme:
Harbi bende sasırdım sımdı ha o kadar yol ehlıeyetsız neyse abı hayırlısı ıle almıssın ya oda guzel :) Valla Uzagız ama hayırlı olsun abı bızım ıcınde muahbbet edın cayları ıcın :)

Arkadasım gençlere bizlere örnek olması konusunda haklısın ama o yaşta bır ınsanın o cesaretı gostermesı Türkiye yi dolasması ve en sonunda da ehlıyet almnası ( kı bazı genclerın hala ehlıyetmı kullanıyo ne gerek var ) güzel bısı bence kınanacak bı tarafı yok ufak yanlıslar olabılır ama kınama :farao: tabı sende dusuncelerınde haklısın kendı acısından ama buda benım fıkrım :rendeer:

arkadaşım motosiklet.net i uzun zamandır takip etmekteyim ben ehliyet sorunu yüzünden motosiklet almaktan vazgeçtim bugün bunu görüncede şok oldum haliyle usta bi motorcu olabilir ama ehliyeti yoksa bişiye yaramaz bize diyorlar yaşın tutmuyo ehliyet alma die ama büyüklerimiz ehliyeti olmamasına karşın Türkiye'yi turluyor... ben bu işin peşini bırakmıyacağım bi kaç motosiklet sürerken var Ümmet beyin bunları kullanarak bi dava açmak bile isterim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar