Davet

dishy' Alıntı:
Bence noela arkadaşımız dio ki (( ama içinden:p )) bulmuşum bu kadar sazanı bi yaziyim de herkes atlasın :) alınma yok :bounce:

Aynalımı , aynasızmı bu sazan şayet aynalıysa vallahi üstüme alınırım bu sazan benzetmesini. Ama aynasızsa benlik bişey yok

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
biraderim aynalı mı aynasız mı bilmemde en afilisinden :)
akalteke akşam senide bekliyoruz artık bunca ısrarın üstüne :)

Idare Eder

akalteke' Alıntı:
Aynalımı , aynasızmı bu sazan şayet aynalıysa vallahi üstüme alınırım bu sazan benzetmesini. Ama aynasızsa benlik bişey yok
BABA BU YAZI İDARE EDER YAVAŞ YAVAŞ MODUNA GİRİYORSUN BİRAZ DAHA ISIN OLACAK:cat:

biraz önce sahildeydim.
suda giden sarı bir 150 rs gördüm.
kimse telaş etmesin etsin....tanıdık...:queen:

Ben Akalteke Gelmİyom Len Havaya Gİrdİm Özel ŞÖfÖr GÖnderİn Bİde Ücretİ KonuŞalim Menecerİmİ GÖnderİyorum

ahmet motorlamı geliceksin hava nasıl açtımı sabah felaket yagmur vardı bizim burda

:queen: akalteke kopradin bizi :queen: su yazdiklarini bi toparlayip dergiye göndersem telif hakki gibi dertlerimiz olamz, dimi?

Yok Arabayla Ama Burda YaĞmur Yok Avrupa Yakasinda

intercom' Alıntı:
:queen: akalteke kopradin bizi :queen: su yazdiklarini bi toparlayip dergiye göndersem telif hakki gibi dertlerimiz olamz, dimi?
ABİ KOPTUYSAN AKŞAM NASIL GELECEN YA TEK PARCA GEL BİDE BİZİ UĞRAŞTIRMA:mrgreen:

Son düzenleme:
Ekmek çarpsın gelecem gelmesinede ehliyet traş ondan tırsıyom abi yahu yoksa iki adımlık yer noolcak.

Gel

akalteke' Alıntı:
Ekmek çarpsın gelecem gelmesinede ehliyet traş ondan tırsıyom abi yahu yoksa iki adımlık yer noolcak.
BENDE İKİ TANE EHLİYET VAR SANA BÜTÜN EHLİYETLER FEDA OLSUN İSTESEN HEMEN FIRINA ATTIRİM Bİ EHLİYET AKŞAMA HAZIR OLUR:queen:

akalteke' Alıntı:

Abi bak ben erken cikcam biraz, benim bi arkadasim var o gelecekti ama Ekici biridir hafiften o yüzden gelmiom der o belki. Ben Eyüpdeyim o gelmezse arayip alayim seni kücükköyden mesele degil yani, seni yeterki gel .....

Muzoooooooo fly ı da çağırsana

akalteke' Alıntı:
Diyorki: "ab" kriterlerine göre sizin yaptığınız bu etkinlik ülkenizin "ab" ye giriş sürecinde etken olacaktır. Fakat kıbrıs rum kesimi bu etkinlik hakkında her zamanki gibi oyun bozanlık yapmakta ama biz Almanya olarak başbakan Merkellede yaptığımız görüşmede şayet Barış arkadaş sanatını icra ederken "ab" kriterlerine uygun parçalar çalacağını dışişleri bakanı A. Gül tarafından garanti altına aldığını bunu sonucu olrarak Kıbrıs rum kesiminin bu tavrından vazgeçebileceğini söylüyor.

Ayrıca bu tip toplatıların "AB" girişi sonrası sen nehri kıyılarındada olabileceği korkusuna kapılan fransanın bu süreçte engel çıkarabileceği tahmin edilmektedir.

"Diyo galiba"
Abi helal olsun yani alman yengenin yazdıklarını seninkilerden daha çok anladım:queen:

tmrbaykal' Alıntı:
biraz önce sahildeydim.
suda giden sarı bir 150 rs gördüm.
kimse telaş etmesin etsin....tanıdık...:queen:

reklan etmeyin kardeşim ürünü ön pilana çıkarın:queen: eğitim şart:queen:

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben gelemiycem için uzgunum :pale: Şimdiden herkese iyi eglenceler

gelmek isteyen olursa hatlı bi minibüs kiralarım.
dolmuş yaparız.
:mrgreen: :topkapıtopkapı askaray

zafer trenox sende gelirsin herhalde aloooooo trenox bey ordamısınız :)

arkadaşlar umarım yeteri kadar içki vardır barış senbir konuş olmazsa daha büyük bir buzdolabı alsınlar

mesela benim evimde bundan var:queen: :queen:
buzdolab9mj.jpg
[/URL][/IMG]

Kovcam Len Sİzİ İŞten Bİ B... Oku Beceremedİnİz Ben Sİze Gardolap Demedİm O Ne Len Bİz Onu Nereye SiĞdircaz Onu Gerİ GÖtÜrÜn Bİralari Sepetle Denİze Salandircaz SoĞusun Dİye Dede TaktİĞİ Eskİden Buz Dolabimi Vardi:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar