Davamı kazandım!!!!!!

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
çok büyük geçmiş olsun. şimdi adamın canına ot tıkamaya almaya geldi. şimdiden başarılar.

Teşekkür ederim. :):rendeer:

gözün aydın, hayırlı olsun

Çok teşekkürler. :rendeer:

bence çok ağır gitme( evli ve çoçuğu yoksa tabi), sonuçta o otobüs söförü sana acımamış olabilir(çayını almış bide sigarasını tüttürür.) çocuklarına yazık. Hakkını aramak ta tabiki haklısın ama bir araştır durumunu neyi var neyi yok aklını başına getirecek hatasını anlıyacak duruma getir.
Böylece insanlara acımam ama çoluğuna çocuğuna yazık.

Bilemiyorum evli mi bekar mı, kendisi zaten sadece şoför bozması ama kimse kusura bakmasın. Çektiklerimin cezasını ve onların bu acımasızlıklarının, vurdum duymazlıklarının karşısında ben de acımasızca davranıp hakkımı sonuna kadar arayacağım. Aracın ruhsat sahibi ödesin tüm masraflarımı ve tazminatımı. Milyarlarca lira masraf ettim ben iyileşene kadar, gitmediğim muayne olmadığım estetik ve plastik cerrahi uzmanı/profesörü kalmadı İstanbul'da. Çektiğim acılar da cabası. O zaman kimse bana acımıyordu ki, hep ben çektim, onlar da cukka yaptılar. Günlük yaklaşık 15.000 Lira kazanıyor o otobüs. Ruhsat sahibi vatandaş ödeyecek zaten ne çıkarsa. Araçtan ve aracın şoföründen o sorumlu. :cat:

olgay geçmiş olsun
davayı kazanmana sevindim.
umarım maddi ve manevi olarak kayıplarını geri getirir

Dilaver abim sağolasın. Umarım. :rendeer:

Senin adına sevindim. İnsallah adelet herzaman haklının yanına olur...

Amin teşekkür ederim. :rendeer:

İşte haber yapılacak olay budur.. belki diğer araç sürücüleride motorlarında aynen onlar gibi vergi veren , muayene olan ,özel ehliyetsiz dahi kullanılamıyan bir araç olduğunu ve onlara karşı işlenen suçlarında cezasız kalmayacağını anlarlar.

Kaza yaptıktan sonra buna kader demeyip medeni cesaretle hakkını hukuksal yollarla arayan arkadaşımızı ve bilirkişi raporu doğrultusunda karar veren hakimi tebrik ederim.

İnsan hayatını hiçe sayarak ticaret yapan bu ve benzeri zihniyetin gereken en ağır tazminatlarla cezalandırılması Atamızında bize hedef olarak gösterdiği muuassır medeniyet seviyesine ulaşmada önemli bir basamak olacaktır

En azından ben birkaç tanesine bunu öğretebilicem ve bunun için çok mutluyum. Çok teşekkür ederim bu anlamlı yorumunuz için. :rendeer:

Hayırlı olsun, Allah kimseye kaza, bela yaşattırmasın.

Amin teşekkür ederim. :rendeer:

Gecmıs olsun gozunaydın umarım bır daha boyle bır olay yasamassın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar