- Konu Yazar
Yoğun bir yaz sezonunun ardından eşimle Antalya'dan Datça'ya seyahat etmeyi planlıyorduk. En nihayet yarın bu yolculuğumuzu gerçekleştirecektik. Eşim oğlumu babasına gönderme işini ayarlayınca bana da Datça'da ki otellerden 2 gece 3 gündüz rezervasyon işi düşmüştü..
İşin doğrusu eşimle Türkiye'nin hemen her yerini görme şansımız olmasına rağmen Datça'yı hiç görmemiştik...
Rezervasyon işlerini tamamlayınca hemen Google Earth'den haritamızı çıkarmıştım. İşte Harita..

Haritadan sonra geçen günkü yağmurdan sonra V-Strom'um çok kirlenmişti. İlk işim eşime gidip motosikletimizi bir güzel aklayıp paklayıp yağlayacağım deyince o da olur bende yolluklarımızı hazırlamaya başlayayım deyince tatlı bir telaş tüm günümüzü alacağa benziyordu...
Öncelikle malzemelerimi hazır ettim..
1. Pas sökücü ve yağlayıcı spreyim.. ( Yağmur ve çamurdan sonra anahtar giriş yerleri için süper)
2. Cruıser motorumdan kalan Crom Cilam..
3. Boya cilam
4. Zincir Spreyim..
5.Arka sehpam...

Arka sehpayı herkese tavsiye ederim. Çok kullanışlı bence orta sehapdan daha iyi.. Orta sehpayı motorla satıyorsunuz ama bu seyyar...

İŞe koyuluyorum ve ilk işim seleyi sökmek oluyor....

Daha sonra bagajı temizlemek için Top Case yi söküyorum..

İşte selem;

İşte temizlenecek Top Case;

Oturmak için seyyar tabüremide getiriyorum... Yanındada cantlardaki yağı sökmek için gazyağım var...

İlk iş yağmurdan dolayı zorlanan anahtarlar, marş, kilitler, çanta kilitleri yağlanır pasları giderilir...

Sonra WAX Polish ile Komple Cila...

Bu cilanın boya üzerinde koruması gerek işte böyle sonra anti-static bez ile bastırarak ovalıyorsunuz..

Sonra eksoz korumam ve eksozumun dış çevresi için krom cilası...

O ara eşim elinde tepsi ile gelir.. O ne ya!
Eşim Rize Çaykur Kamelya çayı demlemiş, Termosa Koymuş; Zeytinyağlı yaprakları sarmış; limonlarınıda eklemiş; Yörüklerden aldığımız tam yağlı Keçi peyniri ile poğaça yapmış, ıspanaklı börek pişirmiş, kabak mücver yapmış; patlıcan salatasıda ekstra ile çikolatalı keki görünce V-Stromu falan unuttum:queen::queen:

Yemeğimi yedikten sonra cilamı yapıp motosikletimi toplamaya çalışıyorum...

Sonrada benzin alıp zincirimi iyice ısıttıktan sonra yağlıyorum....

Top Case ve Sele takılmış...

İŞte sefere hazır temizlenmiş, cilalanmış, deposu doldurulmuş, zinciri yağlanmış bir SUZUKI DL650 V-Strom....

Artık DATÇA'dan size selam ve resim yollarız....::nefes::

Cuma için hava tahmini raporu

CUMARTESİ

Sonuç;
r:
İşin doğrusu eşimle Türkiye'nin hemen her yerini görme şansımız olmasına rağmen Datça'yı hiç görmemiştik...
Rezervasyon işlerini tamamlayınca hemen Google Earth'den haritamızı çıkarmıştım. İşte Harita..

Haritadan sonra geçen günkü yağmurdan sonra V-Strom'um çok kirlenmişti. İlk işim eşime gidip motosikletimizi bir güzel aklayıp paklayıp yağlayacağım deyince o da olur bende yolluklarımızı hazırlamaya başlayayım deyince tatlı bir telaş tüm günümüzü alacağa benziyordu...
Öncelikle malzemelerimi hazır ettim..
1. Pas sökücü ve yağlayıcı spreyim.. ( Yağmur ve çamurdan sonra anahtar giriş yerleri için süper)
2. Cruıser motorumdan kalan Crom Cilam..
3. Boya cilam
4. Zincir Spreyim..
5.Arka sehpam...

Arka sehpayı herkese tavsiye ederim. Çok kullanışlı bence orta sehapdan daha iyi.. Orta sehpayı motorla satıyorsunuz ama bu seyyar...

İŞe koyuluyorum ve ilk işim seleyi sökmek oluyor....

Daha sonra bagajı temizlemek için Top Case yi söküyorum..

İşte selem;

İşte temizlenecek Top Case;

Oturmak için seyyar tabüremide getiriyorum... Yanındada cantlardaki yağı sökmek için gazyağım var...

İlk iş yağmurdan dolayı zorlanan anahtarlar, marş, kilitler, çanta kilitleri yağlanır pasları giderilir...

Sonra WAX Polish ile Komple Cila...

Bu cilanın boya üzerinde koruması gerek işte böyle sonra anti-static bez ile bastırarak ovalıyorsunuz..

Sonra eksoz korumam ve eksozumun dış çevresi için krom cilası...

O ara eşim elinde tepsi ile gelir.. O ne ya!
Eşim Rize Çaykur Kamelya çayı demlemiş, Termosa Koymuş; Zeytinyağlı yaprakları sarmış; limonlarınıda eklemiş; Yörüklerden aldığımız tam yağlı Keçi peyniri ile poğaça yapmış, ıspanaklı börek pişirmiş, kabak mücver yapmış; patlıcan salatasıda ekstra ile çikolatalı keki görünce V-Stromu falan unuttum:queen::queen:

Yemeğimi yedikten sonra cilamı yapıp motosikletimi toplamaya çalışıyorum...

Sonrada benzin alıp zincirimi iyice ısıttıktan sonra yağlıyorum....

Top Case ve Sele takılmış...

İŞte sefere hazır temizlenmiş, cilalanmış, deposu doldurulmuş, zinciri yağlanmış bir SUZUKI DL650 V-Strom....

Artık DATÇA'dan size selam ve resim yollarız....::nefes::

Cuma için hava tahmini raporu

CUMARTESİ

Sonuç;
Son düzenleme: