Datca'dan

hepinize çok çok selamlar,

bir istanbullu olarak yaklaşık 4 ay önce işi gücü eşi dostu evi barkı bırakıp hayalim olan datça ya taşındım, motora atladım sırt çantamı aldım ve geldim:)

daha önce 1-2 defa bu foruma yazmıştım ancak sonrasında ilgilenmeye zamanım olmamıştı. Artık fazlasıyla var:)

suzuki banadit 600 kullanıyorum,

yolunuz datça ya düşerse her zaman beklerim.

onur-

Moderatör (forrap)
Aramıza hoşgeldin diyelim o zaman:rendeer:

bir istanbullu olarak yaklaşık 4 ay önce işi gücü eşi dostu evi barkı bırakıp hayalim olan datça ya taşındım, motora atladım sırt çantamı aldım ve geldim:)
Tebrikler,büyük cesaret örneği...Tabi her ne kadar cesaret isteyen bişey olsa da istediğini yapmak,birazda alt yapı lazım:)

yaa, herkesin istedin gibi yaptın... bende bir gün...

Hoşgeldin!:p

Hoşgeldin, bende yeni üyeyim ve gördüm ki sen benim hayalimi daha erkenden gerçekleştirmişsin. umarım 3-4 sene içinde bende senin gibi motoruma atlayıp buralardan kaçıp datça ya da kaşa yerleşebilirim. Datça da görüşmek dileğiyle...

Super Moderator
Aramıza hoşgeldin...:rendeer:
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldin arkadaşım.herkesi bırakmışsın ama sakın bizi bırakma!

aramıza hoşgeldin.

nasıl yaptın bunun bi formülü varsa iletiniz bende bu istanbul keşmekeşinden kaçmak istiyorum.

Tek kelimeyle bravo diyorum!
Herkesin lafta kalan hayalidir bu,kimi emekliliği bekler,kiminin hiç doymak bilmeyen hırsları vardır,kiminin hep bir bahanesi.
Oysa yapacağımız tek şey,tutkuyla istemektir hayallerimizi.
Zamana tutsak olmaktan kurtulur,dilediğiniz işe,dilediğiniz zamanı ayırabilirsiniz artık.
Hoşgeldiniz.

Süper Moderatör (BBRR)
hoşgeldin.:rendeer: tebrik ederim. bir çoğumuzun isteyip de yapamadığını yapmışsın.

arkadaşlar ben de sizlerle tanıştığıma çok ama çok memnun oldum. ilginiz için çok teşekkür ederim.
forum zaten oldukça güzel, umarım benimde katkım olur, elimden geleni yapmak isterim.

onr-

Hoş geldin. Sahil kasabasına yerleşme formülünü sabırsızlıkla bekliyorum. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar