Darülaceze Foto & Vıdeo 's

yaw ilker PC deki videoları bu akşam yüklemezsen motorunu yürütürüm bak yerinide biliyom ona göre youtube a atarsan daha iyi olur ilkde boyutu düşür formatı değiştir tavsiyem :)

ya onun gaslaması 200 dedimi biter üzeri yok :queen::queen:

yol bitti abicim ben napiyim :mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
bi yatın arkadaş ya :)

uykun geldi galiba :bounce:
CAdı gözükmüyor hayırdır inşallah

süpürgesinin dümeni kilitlendiyse uzaydadır şimdi gelir birazdan bakımlarını yaptırmıyo birgün çıkacak altından mazallah süpürge :cherry:
burçin abla neoldu resimler ya gelmedimi ilker abi ?

ilker abin gelmiştirde resimler gelirmi bilmem :p

Assolistler sahneye en son çıkarmış ilkerlerde öyle yapicek sanırsam alooooo Acı çektiriyorsunuz millete .Motosikletiniz bile yarın yerinde olmayabilir lijolina gözünü karartmış ona göre:queen::queen::queen:

Assolistler sahneye en son çıkarmış ilkerlerde öyle yapicek sanırsam alooooo Acı çektiriyorsunuz millete .Motosikletiniz bile yarın yerinde olmayabilir lijolina gözünü karartmış ona göre:queen::queen::queen:

Abicim boşver sen lijolina'yı hava durumuna baktım bu gece ve yarın yağışlı dolayısıyla o gelemez motoru çıkarıp buraya kadar :queen::queen::queen: kirlenir sonra :queen::queen:

ey mt ahalisi eğerki gezi öncesi akşam resimleride isteniyorsa ayrı bir topic lazım onlara burada olmaz :)

Abicim boşver sen lijolina'yı hava durumuna baktım bu gece ve yarın yağışlı dolayısıyla o gelemez motoru çıkarıp buraya kadar :queen::queen::queen: kirlenir sonra :queen::queen:

Fotolar için sağol:rendeer:
Doğru söylüyorsunda her ihtimale karşı demiştim ben ama dediğin gibi gelemez:queen::queen::queen:

walla ben iyiyim soğuk diye yağmurlukları çıkarmamıştım iide olmuş bi problem yok sağolasın :) 40 saattir şu resimlerle uğraştım onlar biraz yordu sadece:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar