- Konu Yazar
Şu başlığa nedenir ki? Valla nasıl vicdanınız rahat ediyor hayret ediyorum, bu kadar şehidin hakkına nasıl giriyorsunuz? Siyasi görüşünüz farklı olabilir ama şehit düşen insanlar için bu tarz başlık açmak, ülkemizi küçük düşürmeye çalışmak çok ilginçtir, sizi kınıyorum.
Olayları anlama ile ilgili bir sorununuz mu var yoksa kasti mi yapıyorsunuz bilmiyorum.Burada eleştirilen bizim ana akım medyamız.Bizim haklı ve yapılması gereken operasyonumuzu bilgisayar oyunlarından alınan görüntülerle sulandıran,itibarsızlaştıran Tv kanalları.Öfkenize kusacaksanız gidin bu baştan savma habercilik anlayışı ile haber hazırlayanlara kusun.
Şu başlığa nedenir ki? Valla nasıl vicdanınız rahat ediyor hayret ediyorum, bu kadar şehidin hakkına nasıl giriyorsunuz? Siyasi görüşünüz farklı olabilir ama şehit düşen insanlar için bu tarz başlık açmak, ülkemizi küçük düşürmeye çalışmak çok ilginçtir, sizi kınıyorum.
Sizin farklı bir sıkıntınız var galiba? Cümlem "Şu başlığa ne denir ki?" diye başlıyor, "SÖZDE DARBE'DE"den siz ne anlıyorsunuz acaba?
Şehitler de EA sports'dan mı o vakit?
Benim tv kanalım olsa, asla harekattan görüntü kullanmam, en don olay biter ve ben bir zafer dwrlemesi yapardım.
Askeri herhangi bir ipucunu fotoğraflayıp yayınlamak bile suç aslında.
Adam araç envanter no veriyor ekranda.
O no ile:
Hangi bölge, kim-kimler görevli, hangi araç vs her şey döküm içerir.
Hele nato birliği ise, abd li müttefiklerimiz sayesinde karşıya verilen stratejik sırlar ile, görev yapan askerin aikesi dahi tehlijeye girer.
Asker orada kurşuna göğüs gwrip "vatan sağolsun" diyecek, ötekiler saçma sapan montajlarla aklında küçük düşürüp karalayacak.
Velev ki pc oyunundan alıntı bir fragman, bunda askerin suçu ne?
Kara propaganda yapanlara diyorum;
Güneş, balçıkla sıvanmaz.
Azıcık vatanınızın adamı olun, yok hazmedemiyorsanız kendinize (terorist beslemeyen, sömürge olmayan ve dünyaya sömürgeye karşı savaşmayı öğreten,
varsa?) , "daha onurlu" bir vatan bulun.
https://youtube/8qe72NkOjG8
Terör örgütü savunucularının da paylaştığı siviller vuruluyor resimlerine de inanmayın topu yalan. Zaten o tipler çifter çifter içeri alınıyor bunuda belirtmek istedim.
Diğer konuda arkadaşlar zaten paylaşmıştı.Burada bilgi olması açısından tekrar paylaşayım.Sosyal medyada PKK yandaşlarının ve bizim nadide süper tarafız ana akım medyamızın paylaştığı yalan,yanlış görüntüler.Teknik olarak kendi TV kanallarımız resmen kendi kalemize gol atıyor.Zaten operasyon sırasında,güvenlik ve gizlilik gerekçeleri ile operasyondan fotoğraf ve video kaydı yayınlanmaz.İlla görsel malzeme isteniyorsa kenara "Arşivden görüntü" diye not düşülüp geçmiş operasyonlardan görüntüler yayınlanabilir.En azından 90 larda böyleydi.
https://teyit.org/afrin-harekati-ndan-oldugu-iddiasiyla-paylasilan-13-yanlis-goruntu/
bence de ekranlara temsili görüntüler koymaları gerekiyor ve ekranın kenarına "görüntüler temsilidir" yazmaları gerekiyor.
ama bizim medyamız görüntülerin operasyonlara ait olduğunu söylüyor ve kimi zaman dalga geçer gibi oyunlardan falan görüntü koyuyorlar.