- Konu Yazar
Herkeze merhaba.Öncelikle forumda bulunan darbe almış kasklarla ilgili konuları okudum fakat orda bahsi geçenlerden hariç bi soru sormak isterim ben Schuberth J1 kask kullanıyorum kaskımın ön camının geniş olması ve kalitesinden oldukça memnunum ama ben bu kask ile kaza yaptım ve sağlam darbe aldı kask yan tarafa kafamı vurduğum için çatlak oluştu normal şartlarda kullanmamam gerekiyor farkındayım fakat, ya bu kaskı bi süre daha kullanacağım yada gidip en fazla 200-250 TL lik bi kask alacağım.Şimdi benim sorum bu kaskı kullanmaya devammı ediyim yoksa sonuçta darbe almış bi kask ucuz ama darbe almamış bi kask bundan dahamı iyidir.Şimdi bu konuya kafandan canından daha önemlimi para vs gibi konuşma yapacak kişiler lütfen yorum yapmasınlar tabiki daha önemli değil ama olmayan parayı harcama gibi bi şansım yok.NOT:kredi kartı vs kullanmıyorum taksitle al vs diyecek arkadaşlarada ek bilgilendirme.Bu arada konunun sonunda fark ettim sorduğum soruya verilecek cevaplardan ziyade işsiz insanların yapacağı sapır saçma yorumlardan çekindiğimi fark ettim 
Kullanma 200-250 tl lik kask al diyen arkadaşlarda kask tavsiye ederlerse memnun olurum.
Kullanma 200-250 tl lik kask al diyen arkadaşlarda kask tavsiye ederlerse memnun olurum.