Danimarka'da karikatür oylaması

Danimarka medyası şimdi de yaptığımız yanlışmıydı doğrumuydu diye soruyor. Onlara tepkimizi demokratik olarak gösterelim.

http://www.bt.dk/nyheder/ adresindeki ankete (Afstemning) diye yazıyo sol tarafta Ja ya tıklayıp oy verin

Son düzenleme:
Mener du, at Danmark skal undskylde overfor Saudi-Arabien for Jyllands-Postens Muhammed-tegninger?
diye sormuş tam anlamını biliyor musun?

diyoki,biz bir mok yedik herkesin dikkatini çektik geri adım atalım diyor siz ne dersiniz evetmi hayırmı:queen:

Danimarka özürü internette diledi

Danimarka'da bir gazetede çıkan karikatürlerle başlayan gerginlik Danimarkalıları canından bezdirdi. 2400'den fazla Danimarkalı 3 dilde yazılan bir özür mektubu yayınladı.

Danimarka'da 2 bin 400'den fazla Danimarkalı, internet üzerinde “İslam dünyasını rahatsız eden karikatürlerden uzak olduklarını ve İslam dünyasıyla barış içinde yaşamak” istediklerini belirten bir mektup imzaladı.

“Başka bir Danimarka” adlı grubun internet sitesinde Danimarkaca, İngilizce ve Arapça yayımlanan açık mektupta, ”Danimarkalı olarak, basit bir Danimarka gazetesinin yayımladığından sorumlu değilim. Ancak Jyllands-Posten tarafından dünyadaki tüm Müslümanlara yapılan saldırıdan kendimi uzak tutuyorum ve Müslümanların gazeteden beklediği özrü anlıyorum” denildi.

JYLLANDS-POSTEN'İN ÖZRÜNÜN YENİ VERSİYONU

Öte yandan, karikatürleri yayımlayan Danimarka gazetesi Jyllands-Posten, kendi internet sitesinde daha önce yayımlanan Arapça özür mektubunun yeni bir versiyonunu yayımladı.

Gazetenin 30 Ocak'ta Danimarka'nın Cezayir Büyükelçiliği yoluyla gönderdiği mektupla aynı olduğu belirtilen bu ikinci versiyonda, özrün önceki versiyondakinden daha açık ve doğrudan olduğu belirtildi. Arapça olarak kaleme alınan mektupta, “bu karikatürlerin yayımlanması sonucu ortaya çıkan ve Danimarka'ya karşı olumsuz duygulara neden olan bu yanlış anlaşılma için özür diledikleri” kaydedilmişti.

AA
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=137308

sayfayı açtım ve oy kullandım ama sonuçları görünce pek mutlu olmadım . ülkenin %34 dü yaptıklarının iyi oldugunu düşünüyor . bence bizim oy kullanmamamız gerekir. o ülkedekilerin ne düşündüğü önemli. onların verecegi cevaplar önemli bence .

Süper yaaa

MoToR

diyoki,biz bir mok yedik herkesin dikkatini çektik geri adım atalım diyor siz ne dersiniz evetmi hayırmı

.:mrgreen:
...:mrgreen:
......:mrgreen:
.........:mrgreen:
...............:salut:
.....................:cherry:
........................:mrgreen:
...........................:mrgreen:
..............................:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar