Daniesse Mont Hakkında

Arkadaşlar Bu mont nasıl bilgi verebilirmisiniz orjinalmi ve 179 boyunda 77 kg 52 beden olurmu gerçekten korumalımı bilgim yok hiç yardımlarınızı bekliyorum

Resimleri yükleyemiyorum biri numarasını yazabilirmi bana resimleri ona atsam bana bilgi verse ama iyi anlıyan biri iletişime geçerse sevinirim..

0541 536 1987 numaram whatsap yazarsanız bende resimleri gönderirim.

http://hizliresim.com/ fotoları buraya yukle sonra lınkler cıkacak forum ıcın olanı kopyalayıp buraya yapıstıracaksın ve lınkleri otomatık url ye çevir butonuna basacaksın olay bu .

dainese_Jacket_size.jpg

burdan bakabilirsin

VPGVvr.jpg

3v3DoA.jpg

vXlE4v.jpg

bka5y8.jpg

ktone9ju.jpg

qdmyja8r.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:59 ----------

http://hizliresim.com/ fotoları buraya yukle sonra lınkler cıkacak forum ıcın olanı kopyalayıp buraya yapıstıracaksın ve lınkleri otomatık url ye çevir butonuna basacaksın olay bu .

hocam ekledim resmi acil yorum aalabilirmiyim

Dainese santa monica pelle
Markanın ürettiği omuz kısmı titanyum olan son montlardan biri - yenilere aliminyum.
Muadilleri şu an 2500Tl civarı sıfırı. Bu model 3-4 sene önce üretimden kalktı.
52 beden sana olur ama 1 beden büyük olur tam bedenin 50.
İçligi güzel sıcak tutar.
Arkada hava çıkışları havalandırması vardır iyidir. Tek eksiği önde göğüs kısmında havalandırma olmaması.

Son düzenleme:
Gayet güzel bir mont. Fakat üzerine giyip alacaksın. 2500 lira için bir 250 lira İstanbul yolculuğu sana gözüküyor.

Markanın ürettiği omuz kısmı titanyum olan son montlardan biri - yenilere aliminyum.
Arkada hava çıkışları havalandırması vardır iyidir. Tek eksiği önde göğüs kısmında havalandırma olmaması.

Gayet güzel bir mont. Fakat üzerine giyip alacaksın. 2500 lira için bir 250 lira İstanbul yolculuğu sana gözüküyor.

Hocam ikinci el buldum bunu alsam nasil sizce alinirmi bi sikintisi gozukuyomu

Bende 2 tane (1 yazlik 1 kislik) Dainese mont var. Boyum 180cm, kilo 74. İki mont da 50 beden tam oturuyor. Bence 52 beden uygun olur.

gozlerım montun fıyatını aradı ya ben goremedım yada gercekten fıyat yok . alınır mı kısmına gelınce eger yırtıgı pırtıgı yoksa derı deforme olmamıssa alınır . ama fıyat onemlı tabı tutupta bu monta 2000 lıra verılmez gıbı .

Yazlık montum Dainese. Çok memnunum. Üzerime dikilmiş gibi.
boy 175 kilo yazın 76 idi:)
50 beden bana tam olmuştu.

Super Moderator
Çok eski gözüküyor. Çok büyük paralar verilmez.

Mont orjinal.
1000 lira görmediğimiz bi kusuru yoksa iyi fiyat - alınır.
Ama tekrar söylüyorum senin bedenin 50.
Eğer alırsan içliğini almayı unutma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar