Dalış Kursu (Ankara)

Merhaba arkadaşlar, Ankarada gittiğiniz yada methini duyduğunuz onerebileceginiz bir dalış kursu varmı? Yardımınız için şimdiden teşekkürler...

Ankara etlik antaresin karşısındaki yüzme havuzunda çok derin bir dalış havuzu vardı, hatta biz normal havuzda yüzerken biri dalış havuzuna gelip tam teçhizat okyanusa dalar gibi tüple dalmıştı, ama kurs veriyor mu bilmiyorum orayı bir araştır derim. Bir daha motosiklet dışındaki konularını konu dışına açmanı tavsiye ederim bu arada.

Son düzenleme:
burası sohbet bölümü arkadaşımizda ona binaen konu açmış hemen kızmamak lazım değil mi?

Merhaba, www.balikadam.com.tr Balıkadam Eğitim Merkezi, eğitmenlerinde büyük kısmı motosiklet kullanır.

Ankaralı değilim ama methini duyduğum dalış kulübü var; Badim. Harikulade eğitmenleri var. Gözüm kapalı tavsiye ederim.

Ankara etlik antaresin karşısındaki yüzme havuzunda çok derin bir dalış havuzu vardı, hatta biz normal havuzda yüzerken biri dalış havuzuna gelip tam teçhizat okyanusa dalar gibi tüple dalmıştı, ama kurs veriyor mu bilmiyorum orayı bir araştır derim. Bir daha motosiklet dışındaki konularını konu dışına açmanı tavsiye ederim bu arada

Teşekkür ederim cevaplarınız için. Sevgili proud konuyu açtıktan sonra yanlış yerde açtığımı farkettim ama tabletten girdigimdenmi uyku yoğunluğundanmi konuyu nasıl silecegimi goremedim ve kapattim. Yaptık bi cahillik affet :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar