Dalgınlığıma Geldi :(:(

Arkadaşlar selam;

Bu sabah motorumu kullandıktan sonra egsoz soğumadan brandayı örtme gafletinde bulundum ve egsoza bir miktar branda yapıştı kaldı. İşe gelirken hala sıcak olduğu için ve vaktim dar olduğu için uğraşamadım. Egsoz üzerinde az bişey branda yapışık kaldı. Soğuduktan sonra çıkarmı? Egzosa zarar vermeden çıkarmanın bir yolu varmı? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Saygılar...

Arkadaşlar selam;

Bu sabah motorumu kullandıktan sonra egsoz soğumadan brandayı örtme gafletinde bulundum ve egsoza bir miktar branda yapıştı kaldı. İşe gelirken hala sıcak olduğu için ve vaktim dar olduğu için uğraşamadım. Egsoz üzerinde az bişey branda yapışık kaldı. Soğuduktan sonra çıkarmı? Egzosa zarar vermeden çıkarmanın bir yolu varmı? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Saygılar...

Günaydın dostum :) Aynı hatayı geçen hafta ben yaptım. Lekeyi bulaşık süngerinin sert tarafıyla ve selülozik tinerle çıkarttım. Şimdi brandaya yama yapabileceğim yer arıyorum. Muhtemelen Ulustaki çadırcılar yapıyordur.
Kolay gelsin...

hiç olmadı.. bildiğimiz tek bıcak permatik jiletin plastik agızını kır ve. yapışan yeri hafifçe kazı. benim egzozuma da yapışma durumu olmuştu. denedim çizmeden de geçirdi... uygulayacak olursan ''hafifçe'' unutma...

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tinerle daha rahat çıkıyor diyorlar gabroya katılıyorum , benzeri maddeleri (poşet , redragon ayakkabısının bi kısmı :) ) egzosu ısıttıktan sonra wd40 ve egzosu çizmeden kazıma yöntemi ile çıkartmıştım

Gabro acaba bulaşık süngerinin sert tarafı egzosu çizmiyormu? Yumuşak tarafıyla tiner kullanarak denesem çıkmazmı acaba?

Ya GABRO unutmuşum sormayı. Tinerle çıkması için egsozu tekrar ısıtmak gerekiyormu, yoksa soğukken de çıkıyormu?

Teşekkürler...

Son düzenleme:
Gabro acaba bulaşık süngerinin sert tarafı egzosu çizmiyormu? Yumuşak tarafıyla tiner kullanarak denesem çıkmazmı acaba?

Ya GABRO unutmuşum sormayı. Tinerle çıkması için egsozu tekrar ısıtmak gerekiyormu, yoksa soğukken de çıkıyormu?

Teşekkürler...

Çizmedi, sert plastik malzeme zaten. Tırnakla bile çıkıyor aslında da epey uğraşman lazım. Bence egsoz sıcakken deneme tehlikeli olur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
branda kalıntısını daha 2 gun once hyosung gv 250 nın egzosundan cıkarttım..egzos sıcakken sabunlu su ve bulasık sungerının sert tarafıyla ovarak cıkarttım..tıner bence krom kaplamayı karartabılır:S

Arkadaşlar gerçekten tiner karartabilir. Daha önce tiner kullanan arkadaşlar herhangi bir kararma oldumu? Benim egsozların plastik olduğunu da sanmıyorum. Yanışım varsa düzeltin lütfen.

Saygılar...

Günaydın dostum :) Aynı hatayı geçen hafta ben yaptım. Lekeyi bulaşık süngerinin sert tarafıyla ve selülozik tinerle çıkarttım. Şimdi brandaya yama yapabileceğim yer arıyorum. Muhtemelen Ulustaki çadırcılar yapıyordur.
Kolay gelsin...

bulaşık süngerinin sert tarafı egzosu çizer amannn diyim...
tinerle çıkarabilirsin öyle dene..

Bende bu sorun hiç olmadı, brandayı kapatmadan önce motorun soğumasını beklediğimi de hiç hatırlamıyorum. Ucuz branda mı kullanıyorsunuz? Brandaların normalde yanmama gibi bir özelliği olması gerekmiyor mu?

Ben motoru İstanbul'dan aldım. Kuzenim ankara'ya getirirken eski arabalarının brandasını getirdi onu kullanıyorum. Totota nın brandası. Belki yanmaz özelliği olmayabilir...

Motoru İstanbul'dan almıştım. Kuzenim getirirken eski toyota arabanın brandasını getirdi. Onu kullanıyorum. belki yanmazlık özelliği olmayabilir. Bilmiyorum :):)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar