Dalamanda Ağaç Katliamı

Kamyona yüklenen araçlar zarar görmeden sökülmüş gibi.
Eğer bunları kesmek isteselerdi daha oradayken parçalarlardı. Herhalde köklerden bir tanesi orada kalmış. Zaten palmiye bir süre sonra tekrar kök atar.

Benim bildiğim kadarıyla bunları alıp başka yerlere dikiyorlar. Örneğin İzmir incirlatındaki inciraltı gençlik merkezindeki palmiyeler çok büyükken başka yerden getirilip çelik halatlarla getirilerek tutturuldu.

esip gürlememek lazım hızlı bir şekilde ne dersiniz ?

inşallah dediğin gibidir dostum ama değilse çok yazık yeşile ihtiyacımız var

Dalaman belediyesi yazın gelen turistler nedeniyle kaldırmış olabilir çünkü bi şekilde daha kalabalık olacaktır ve trafik sıkışık olacaktır bunun önüne geçmek için yapmış olabilirler.Ama ağaçları başka bir yerde değerlendirmezlerse işte o zaman belediyeyi kınıya bilirsiniz.

Dalaman belediyesi yazın gelen turistler nedeniyle kaldırmış olabilir çünkü bi şekilde daha kalabalık olacaktır ve trafik sıkışık olacaktır bunun önüne geçmek için yapmış olabilirler.Ama ağaçları başka bir yerde değerlendirmezlerse işte o zaman belediyeyi kınıya bilirsiniz.

Ağaçların turistleri engellemesi diye bir şey söz konusu değildi. Dün yeniden caddeyi trafiğe kapatıp kazmaya başlamışlar.İnşaat en az 2-3 hafta sürer herhalde. Turistler gelmeye başlayınca turisti kaçırmak için başka ne yapılır bilmiyorum.:farao:

İki haftadır cadde kazılı bekliyor.Bu sıcakta toz toprak içinde kaldı ortalık. Bekliyoruz bakalım ne yapacaklar.Hemde seçimlerden önce neden bu işe giriştiler bilinmez.Yakında fotolarını koyarım.

ahhhh be can abi zaten dalamanın merkezinde yeşillik azdı birde caddeye el atmışlar.karadenizden sonra en fazla yeşilliğe sahip ülke olmamıza rağmen kendi elleriyle çölleştirenler utansın.:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar