Dakar Rallisi’nde kaza yapan Fransız motosiklet sürücüsü Cherpin hayatını kaybetti..

Suudi Arabistan’da düzenlenen 2021 Dakar Rallisi’nde kaza geçiren Fransız motosiklet sürücüsü Pierre Cherpin yaşamını yitirdi.

Hail ile Sekake kentleri arasındaki 7. etabın 178. kilometresinde yaptığı kaza sonrası olay yerinde bilinci kapalı şekilde bulunan Cherpin, beş gündür verdiği hayat mücadelesini kaybetti.

Organizasyonun internet sitesinden yapılan açıklamada, Sekake Hastanesi’nde kafa travması teşhisiyle beyninden ameliyat edilen 52 yaşındaki pilotun suni komaya sokulduğu belirtildi.

Açıklamaya göre Cherpin, ülkesinin Lille kentindeki bir hastaneye nakledilmek üzere başkent Cidde’ye götürüldü. Oradan Lille’e götürülürken ambulans uçakta hayatını kaybetti.

Organizasyon komitesi, “Cherpin’in ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz” ifadelerini kullandı.

Yarışa bağımsız olarak katılan Fransız pilot, 4. kez Dakar Rallisi’nde mücadele ediyordu.

Kaynak: Diken ajans

Ekli dosyalar

• Pierre-Cherpin.jpg
    Pierre-Cherpin.jpg
    63.5 KB · Görüntüleme: 26,962
Moderatör tarafında düzenlendi:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Huzur içinde uyusun.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
yok olmak ne garip şey anne, ben yine arabeske bağlıyorum.

Motosikleti
Yok
Bilmedigim bir konu var, okumadim usendim, bilen vardir diye sorayim.

Yaris komitesi, duzenleyenler, teknik altyapi saglayanlar yarismacilari takip etmiyor mu ? Tracker cihazlari var sonucta, ariza ya da kaza durumunu rahatlikla anlayabilirlerdi diye dusunuyorum.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Aklıma Kemal Merkit geldi, rahmet istedi herhalde. Toprağı bol, mekanı cennet olsun sporcumuzun, Allah rahmet eylesin.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar