Dakar Fatihleri Yurda Döndü - Dakar 2007

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
kemalkutlu0mc.jpg
Jim Beam Türk Takımı Sporcuları Kutlu Torunlar ve Kemal Merkit 8.000 km’lik yarıştan ödüller ile döndüler...

Jim Beam ana sponsorluğu’nda, Castrol, KTM Spor Moto, Maximum kart ve Jan Sport co-sponsorluğunda Columbia, Tecno Gym, Galata Taşımacılık, Bell Helmets, Milliyet ve Power FM desteğinde Dakar Rallisi’ne katılan Kemal Merkit ve Kutlu Torunlar büyük bir başarı göstererek Türk Bayrağı’nı Dakar’a taşıdılar.

6 Ocak’ta Lizbon’dan start alan ve 21 Ocak’ta Dakar’da sona eren 29. Dakar Rallisi’nde start alan 243 motosikletçi arasından yarışı bitirebilen 132 motosikletçi içinde yer alan Jim Beam Türk Takımı büyük başarılara imza attı.

Jim Beam Türk Takımı sporcuları Kemal Merkit ve Kutlu Torunlar yurda döndü. Havalimanında Türk bayrakları ile sponsor yetkilileri, aile yakınları ve motosiklet camiiası tarafından karşılanan takım

“Bu zorlu ralli’de Türk bayrağını Dakar’a ulaştırdığımız için çok mutluyuz. Yaklaşık 8.000 km boyunca takım olarak hertürlü zorluğa birlikte göğüs gerdik ve sonunda hem podyuma çıkmayı hem de ödül almayı başardık. 42 ülke arasında ülkemizin tanıtımına da katkı sağlamış olmaktan da ayrıca gurur duyuyoruz. Destek olan herkese sonsuz teşekkürler “ şeklinde bir açıklama yaptılar.

7915 km’lik Dünya’nın En Zorlu Rallisi Dakar 2007’de büyük bir mücadele veren Jim Beam Türk Takımı’ndan Kutlu Torunlar Genel Klasmanda 59. sırada ilk Dakar’ını tamamlarken, Kemal Merkit 61. sırada podyuma çıktı.

Dakar Rallisi’nde mekanik destek almadan yarışan Kutlu Torunlar ve Kemal Merkit Motorcyle Trunk Challenge (Asistansız Yarışanlar Kategorisi)’nde 2.lik 3.lük kupasının sahibi oldu...

İlk kez Dakar Rallisi’ne katılan ve bitirebilen en genç Türk ünvanını alan Kutlu Torunlar 2. lik derecesiyle kupanın yanısıra 2.000€ ödül kazandı.

Çöl kaplanı lakaplı Kemal Merkit de 3. lük kupası ve 1.000€’nun sahibi oldu.

450cc KTM ile yarışan Jim Beam Türk takımı Production 251- 450cm3 kategorisinde de bir ilke imza attılar. Bu kategoride yarışmaya başlayan 19 motosikletçiden 9’u yarışı bitirebildi.

KTM 450exc motosikletleriyle Kutlu Torunlar 2. Kemal Merkit ise 4.sırayı aldı. Bu sonuçlarla KTM 450cm3 kategorisinde sadece Türk sporcularımızla dereceye girmiş oldu...

kutlu.jpg

IMG_1063.jpg

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)
o ödül ne len öle .. minnacık yazık len ismine yakışa büyüklükte bir ödül yapamamışlar .. ne o öle cep ödülü

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi ödülün ne önemi var ya o yarışa katılmak hayatta kalmak ödül bi kere hasta oldum kendimi dağlara mı adam diye düşünüyom Racing den ağır ağır enduro tarafına kaymaya baslıyom zaten :(

Tebirkler Teşekkürler .... Kutlu Torunlar ve Kemal Merkit :cat:

abi ödülün ne önemi var ya o yarışa katılmak hayatta kalmak ödül bi kere hasta oldum kendimi dağlara mı adam diye düşünüyom Racing den ağır ağır enduro tarafına kaymaya baslıyom zaten :(

Tebirkler Teşekkürler .... Kutlu Torunlar ve Kemal Merkit

bir gün herkes endurocu olucak:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bart üzgünüm Asla ben endurocu olmicam :silent:

arkadaşlar biraz eleştirisel yazıyorum...

Koskoca DAKAR organizasyonu ve verilen ödül benim bilgisayarımın mause kadar ve para ödülü de cabası... DAKAR dan bahsediyoruz... Enduronun kalbinden bahsediyoruz ve hiç te tatmin edici bir ödül değil ama... neysee...

Türk bayrağını en iyi şekilde DAKAR da dalgalandırdığı için Kutlu Torunlar ve Kemal Merkit En içten şükranlarımı sunuyorum.. Başarılarının devamını diliyorum...:cat:

Tebrikler ve başarılarının daha iyi derecelerde devamını diliyorum.

bazı arkadaşlar için; ödülün ebatı değil "anlamı" önemlidir.

:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu şahıslar motosiklet tutkusuyla doğmuşlar eminim bebekkende 20 cclik tekerlikli kundaklarda başladılar bu sevdaya :)

bize bu sevinci yasattikleri icin ikisinede cok tesekkur ediyorum
ayrica kemal merkit ile tanismak istiyorum.lutfen forumda onu taniyan varsa bana yardim etsinler tanismak icin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar