Dainese dry balaclava alınır mı

4 seneyi devirdi, boyun kısmında tek tük dikiş atması oldu. Halen kullanılır ama artık kozmetik kusurdan ziyade ipek niteliğini yitirdi sanıyorum, dokununca eski hissi vermiyor ve bazı yerleri iyice incelmiş vaziyette.

Ek olarak Karaköy'de 1 kilo fıstıklı baklava yerine ipek ba(la)klava almak ve uzun süre konforunu yaşamak mantıklı :D

4 seneyi devirdi, boyun kısmında tek tük dikiş atması oldu. Halen kullanılır ama artık kozmetik kusurdan ziyade ipek niteliğini yitirdi sanıyorum, dokununca eski hissi vermiyor ve bazı yerleri iyice incelmiş vaziyette.
Tamamdır teşekkür ederim kask ve balaclava bedeniniz nedir acaba kaskim xl bunuda xl mi alayim

Tamamdır teşekkür ederim kask ve balaclava bedeniniz nedir acaba kaskim xl bunuda xl mi alayim
Kaskta L balaklavada da L beden kullanıyorum. Bu arada Oxford'un da %100 ipek balaklavası varmış. Onun fiyatı daha da düşük ama tek ebat olduğundan, kask ölçünüz XL gibiyse ilk kullanımlarda rahatsız edebilir.

bende fi tarihinde denk gelip aldığım, windstopper kumaştan bir balaklava var.
kışa girince "almışım madem, kullanayım bari" diyip birkaç gün kullandım.
burnum kapalı olunca kaskın içinde daha çok buğu yaptığını gördüm, vazgeçtim. eski usul, çift buff'la devam.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Windstopper balaklavanin faydasini soguk havada takinca anlarsiniz. Ben paraya kiyip held marka olanini aldim, ikinci kisi, gayet memnunum. Gogusun ust kismindan ceneye kadar ruzgardan etkilenmeyince vucudu sicak tutmak da daha kolay oluyor.

Windstopper balaklavanin faydasini soguk havada takinca anlarsiniz. Ben paraya kiyip held marka olanini aldim, ikinci kisi, gayet memnunum. Gogusun ust kismindan ceneye kadar ruzgardan etkilenmeyince vucudu sicak tutmak da daha kolay oluyor.
spidi mont var bitane boyuna gelen soğuk havayi engelliyor zaten birtek ellerim usuyor deri eldiven olmasina ragmen onuda çözemiyorum zaten yapcak bisi yok

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
en menşuru güllüoğlu diye biliyorum.
gulluoglu-baklava.jpg

ulan ben mi çok fakirim yoksa sizde mi problem var. buff la bu. ben yazın kafama pazardan aldıgım bezleri takıyorum pamuk pamuk mis.

geçen paraya kıydım şunu aldım 10 numara

Geçen sene ben de 70 tl'ye en çok tavsiye edilen bunun benzerini almıştım da merak ettiğim şey şu. Videolarda filan görüyorum hep milletin yüzünde jilet gibi duruyor. Ben bunu takınca kaskı kafama geçirirken ağız kısmı sıyrılıp gidiyor çenemin altına. Hepsinde mi böyle acaba?

Motosikleti
D400
Geçen sene ben de 70 tl'ye en çok tavsiye edilen bunun benzerini almıştım da merak ettiğim şey şu. Videolarda filan görüyorum hep milletin yüzünde jilet gibi duruyor. Ben bunu takınca kaskı kafama geçirirken ağız kısmı sıyrılıp gidiyor çenemin altına. Hepsinde mi böyle acaba?

çene kısmını yukarı çekip dişinle ısır . ben öyle yapıyorum.

bedenli balaklavalarda olmuyor sanırım

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
https://www.motoruma.com/atlas-mw-kislik-ruzgar-kesici-balaklava

Kullanmadım ama fiyatı uygun geldiği için atayım dedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Attığım balaklavanın N11 yorumları karışık.
Bende bunun Begere marka olanı var. Birebir aynı duruyor, malzeme farklıysa bilemem.
9 kıştır filan kullanıyorum, aşırı memnunum. Burundan aşağısı windstopper kumaş olduğu için hem sıcak tutuyor hem de rüzgar sesini kesiyor.
Kar yağarken boyunluk olarak buff eklemiştim, hem de naked motorla :) Sıcaklık 0'ın üstündeyken kendi başına yetiyor.

Tek eksisi, dikişlerinin biraz kalın olması. Suratta güzel izler bırakabiliyor.

Motosikleti
mondial sfc 100 snappy x
Benim mont + eldiven bu para,
ne diyelim bütçeniz varsa alın tabiki kaliteli gibi
montunuz ne
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben zincir marketlerden birinden almıştım balaklavamı 2 senedir kullanıyorum soğuğu geçirmiyor bu pahalı balaklavaların ne özelliği var ?

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Tek eksisi, dikişlerinin biraz kalın olması. Suratta güzel izler bırakabiliyor.
Decathlon'dan almış olduğum balaklavanın da ortasında öyle kalın bir dikiş izi var ki ne zaman çıkarsam sanki biri kafama kılıç vurmuş da ortadan ikiye yarmış gibi gözüküyor. Bu nedenle balaklavayı iç dış ters yapıp öyle giyiyorum.

ben de yaşıyorum bu problemi bazen, balaklavayı giydikten sonra arkadan çektirin hocam sanki balaklavaya liposuction yapıyormuş gibi, iyice yapışsın yüzünüze. kaskı da iyice aralayıp kafayı sokunca düşmüyor aşşa.

bu arada Amazon'dan Rockbros balaklava almıştım, yazlık var bi tane boyun kısmı kısa, bi de kışlık var boyun kısmı uzun. 2 senedir kullanıyorum müthiş rahatlar... Dainese'nin de balaklavası var bende https://www.motosikletonline.com/urun/dainese-demon-balaklava aha bundan, gayet rahat ama biraz gevşedi.

Bi de kışlık balaklava da olsa ince bir şey olması benim tercihim oluyo, zaten kafam yanıyo kaskın içinde, boyun kısmına da dekatlon boyunluğu takıyorum. mis. en nefret ettiğim şey ara sıra enseden giren soğuk hava, onun ben **nakoyim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar