Dainese dry balaclava alınır mı

Önceden dainese balaklavasi kullanmis veya hala kullanan varsa düşüncelerinizi yazarmisiniz buff cok yoruyor artik

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Hakikatten buff nasıl yoruyor ki ? :D Tam tersine rahatlıktır, kolaylıktır, arkadaştır... Fren manetini bile tutar senin için... Sevgidir, dosttur.. Rengi, deseni değişse de hisleri değişmez, aynı kalır. Anadolu'dur bizim için, buff diyerek hakir görme..

Motosikleti
Bajaj Pulsar N250
Hakikatten buff nasıl yoruyor ki ? :D Tam tersine rahatlıktır, kolaylıktır, arkadaştır... Fren manetini bile tutar senin için... Sevgidir, dosttur.. Rengi, deseni değişse de hisleri değişmez, aynı kalır. Anadolu'dur bizim için, buff diyerek hakir görme..
Buff neydi?
Buff; iyilikti, dostluktu...
Buff, emekti

buff takmak kolay evet kask takarken dağıldığı zaman toplamasi cok ugrastiriyor balaclava baktim hic duzgun kaliteli bulamadim bi bu var buda pahali ama yapacak birsey yok

Motosikleti
Kymco Xciting VS 400
Bir geziden dönerken feribotta yanımdaki arkadaşa Buff canımı çok acıttı diye serzenişte bulundum. O da bana İpek Balaklava kullandığını ve çok memnun kaldığını söyledi. Bunun üzerine Almanya ya gittiğimde 2 adet İpek Balaklava satın aldım. Held ve Dainese. Yaklaşık 6 aydır Held olanı kullanıyorum. Artık deforme olmaya başladı. Diğerine henüz kıyamadım :(
İpek Balaklava kullanan bir daha başka şey takmaz bence. O kadar rahat. Kışın sıcak yazın serin tutar. Hemen kurur, koku yapmaz. Evet biraz pahalı ama kullanmanızı tavsiye ederim. Buff hikaye...
Bu arada bu kumaştan bulmak üzere biraz mesai harcadım ama maalesef. Öyle bulunabilir bir kumaş değil.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Daha ucuz, daha farklı alternatifler var...

Mesela şöyle bir kayak ürünü olabilir.

Bunun daha janjanlıları da var.

Daha ekonomik seçenekler ise Decathlon ürünleri. Mesela 500 serisi Dikişsiz Bisiklet Maskesi

Biraz daha koruyucu bir şey olsun derseniz 900 serisi de var.

Dainese falan biraz daha hesapsız adamlar için. Varsa para alınır tabii...

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
fcmotodan kışlık don almıştım yanına da heldin adını bile bilmediğim balaclavasını atmıştım 5 papel hala kullanıyorum 2 sene olacak 2.690 tlye 10 porsiyon köfte yersin o para verilir mi la

Motosikleti
Kymco Xciting VS 400
Beni anlamadınız ya ben ona yanıyorum :(
Gariban emekli adamım ben. Türkiye den alacak kadar zengin kesinlikle değilim. Ama bir deneyin isterim. Gerçekten farklıdır İpek Balaklava.

Tucano Urbano'nun ipek balaklavasını kullanıyorum. Hem terin atılmasını sağlıyor, hem de kaskın temiz kalmasını sağlıyor. Sıcak havalarda ve yoğun kullanımda haftada bir deterjanlı suda bekleterek temizliyordum. Haliyle artık aşınmaya, dikişleri atmaya başladı. Şimdi yeniden bakıyorum ama ipek balaklava cidden büyük konfor. Başlıktaki arkadaşın önerdiği balaklava yerine Dainese Sottocasco Seta in Black ipek balaklavayı veya Tucano Urbano'yu tavsiye ederim.

Bir geziden dönerken feribotta yanımdaki arkadaşa Buff canımı çok acıttı diye serzenişte bulundum. O da bana İpek Balaklava kullandığını ve çok memnun kaldığını söyledi. Bunun üzerine Almanya ya gittiğimde 2 adet İpek Balaklava satın aldım. Held ve Dainese. Yaklaşık 6 aydır Held olanı kullanıyorum. Artık deforme olmaya başladı. Diğerine henüz kıyamadım :(
İpek Balaklava kullanan bir daha başka şey takmaz bence. O kadar rahat. Kışın sıcak yazın serin tutar. Hemen kurur, koku yapmaz. Evet biraz pahalı ama kullanmanızı tavsiye ederim. Buff hikaye...
Bu arada bu kumaştan bulmak üzere biraz mesai harcadım ama maalesef. Öyle bulunabilir bir kumaş değil.
İpek balaklavayi birkac yerde daha duydum
Tucano Urbano'nun ipek balaklavasını kullanıyorum. Hem terin atılmasını sağlıyor, hem de kaskın temiz kalmasını sağlıyor. Sıcak havalarda ve yoğun kullanımda haftada bir deterjanlı suda bekleterek temizliyordum. Haliyle artık aşınmaya, dikişleri atmaya başladı. Şimdi yeniden bakıyorum ama ipek balaklava cidden büyük konfor. Başlıktaki arkadaşın önerdiği balaklava yerine Dainese Sottocasco Seta in Black ipek balaklavayı veya Tucano Urbano'yu tavsiye ederim.
tamda o urune bakıyordum biraz daha araştırıp almayi düşünüyorum kac yıldır kullaniyorsunuz acaba

Konuya cevap veren tum arkadaşlara teşekkür ederim ❤️

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar