Dainese ceket model analizi

Abiler selam, 2013 üretimi 4riders Armor ceketim dün yırtıldı. Bende yeni bir ceket arayışına çıktım, 2. el sitelerine bakınırken bu Dainese cekete denk geldim. Şekil şemal çok iyi racing motor tipine uygun, renk şeması da baya hoşuma gitti ama aklıma bazı şeyler takıldı. Belli ki eski bir model ama orjinalliği yada model ismi hakkında bilgim yok. Google lens falan yaptım ama yine bir sonuç çıkmadı. Belki de 2 parça bir tulum üstüdür. Bu konuda beni aydınlatacak var mı?
idenifying-a-leather-jacket-v0-pgqye9y8g3hg1.jpg
idenifying-a-leather-jacket-v0-r5t3iyu8g3hg1.jpg

Motosikleti
Dominar D250
pek anlamam bu sektörde yeniyim ama hiç Dainese gibi durmuyor, logoyu gizleyip tahmin sorsanız Forte GT derdim.

Abiler selam, 2013 üretimi 4riders Armor ceketim dün yırtıldı. Bende yeni bir ceket arayışına çıktım, 2. el sitelerine bakınırken bu Dainese cekete denk geldim. Şekil şemal çok iyi racing motor tipine uygun, renk şeması da baya hoşuma gitti ama aklıma bazı şeyler takıldı. Belli ki eski bir model ama orjinalliği yada model ismi hakkında bilgim yok. Google lens falan yaptım ama yine bir sonuç çıkmadı. Belki de 2 parça bir tulum üstüdür. Bu konuda beni aydınlatacak var mı?
idenifying-a-leather-jacket-v0-pgqye9y8g3hg1.jpg
idenifying-a-leather-jacket-v0-r5t3iyu8g3hg1.jpg
Bu direkt çakma

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Çakma olduğunu düşünmüyorum ama epey eski bir model bence. İyi bakıldığında deri mont çok uzun yıllar kullanılabilir. Resimdeki montun üzerinde bence vazelin ya da deri bakım ürünü var, yeni sürülmüş.

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Hocam, biraz GPTile sohbette %100 emin olmasada orjinal olabileceğini söylüyor. Fakat modelini bulamıyor, onun da sebebi Dainese'in resmi kataloğunda eski modellerin yer almaması imiş. Eski modeller forumlarda, Tribal Jacket adıyla geçiyormuş istersen bu şekilde yabancı forumları araştır belki bir yerden çıkar model adı.

içindeki etiketi sökmediyse hangi model olduğu anlaşılır, ancak çok fazla çakması var piyasada, dikiş kısımlarına falan dikkatlice bakın, özensiz ise çakmadır.

Salı günü baktığımda çok çakma gibi gelmişti ama yeniden aklıma geldi. Böyle bir çakma yok ki diyip bakınmaya başladım forumda yandex ve google görsellerde araştırınca buldum 'Dainese 'Monza' Ladies Two-Piece Leather Suit EU40 Black EN1621/1' diye bir ceket buldum tasarımı vs. her şeyi birebir aynı büyük ihtimalle erkekler için olanı ama erkekler için olanı 2. el veya Türkiye konumlu bir arama motoruyla bulunması imkansız . Bulduğum kadarıyla 2001 veya 2002 model bir ceket bu kadar iyi halde olması çok güzel bence alınabilir ve 2 parça ekipmanın sadece bu ceket kısmı . Bu arada düşünürsen 50 beden Alpinestars ceketim var 'Alpinestars GP Force Air' siyah renk.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar