Daha önce dominosta çalışan?

Arkadaşlar a2 ehliyetim var,yeteri kadar tecrübemde var ancak daha önce hiç kuryelik yapmadım birkaç şubenin eleman aradığını gördüm ancak adres ve 30 dakika konusunda biraz endişeliyim.Baktığım şubelerin mevkilerindeki adresleri pek bilmiyorum ve bu 30 dakika olayı hakkında daha önce dominosta çalışmış arkadaşlar bilgi verebilirse benim için çok faydalı olacak.Şimdiden sağolun:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:54 ----------

güncel arkadaşlar

bu konuda baya başlık açıldı önce araştırsaydın keşke ama neyse adreste pek sorun yaşamazsın tüm şubelerde detaylı bölge haritası var 30 dk muhabbetine gelince pizzanın fırından çıkma süresi 13-15 dk arasıdır ve garanti kapsamında olan bi bölgeye rahatlıkla 5 dk da ulaşabilirsin geç kalma durumunda dominos pizza bu pizzanın tutarunu motorcudan kesemez(kesiyorlar diyenler var onlar için yazıyorum) ben bursada çalışıyorum burda 10 saat bildiğim kadarıyla istanbulda 8 saat çalışıyolarmış çalışanların tamamı 20-30 yaş arası kişilerdir çalışmaktan canın sıkılmaz zevklidir tavsiye ederim

çok teşekkürler adem başka tecrübesi olan arkadaş varsa faydalanmak isterim

arkadaşlar a2 ehliyet alıcam yakında dominosta ve burger king fln buralara motorcu sürekli alıyorlar mı yoksa belli zamanlarda mı özellikle dominosta çalışan veya çalışmış arkadaşlar varsa işe alım prosedür ve sürecini anlatabilirler mi Paylaş:

ben çalıştım, başvurduktan sonra lap diye işe aldılar hiç deneyimim yokken.
Çoğu zaman eleman arıyorlar,kuryelerin çoğunun isyankar olması sebebiyle :)

ben çalıştım, başvurduktan sonra lap diye işe aldılar hiç deneyimim yokken.
Çoğu zaman eleman arıyorlar,kuryelerin çoğunun isyankar olması sebebiyle :)

Sorması ayıp maaş durumları nasıl? Birde mesela maaşa sigortalı olmak yada olmamak fark ettiriyormu? mesela benim zaten mevcut bi sosyal sigortam var ayrıca dominosun yapmasına gerek yok ozaman sigortaya ödediği farkı maaşa ekler mi ? çalışma saatleri nasıl?

hocam ben istanbul beylikdüzü şubesinde calışmıstım. arkadaşın dedigi gibi 10saat calısıyosun, 900-950tl cıvarı maaş verirler, şubeye góre farklılık gösterebilir. ayrıca paket başına 25krş para alırsın, ay sonu verilir genelde. adres konuşuna gelince, haritadan veya arkadaşların tarıfiyle cok rahat bulabilirsin ama işin kótü tarafı bazen yogunluktan 2-3paket aynı anda verilince gec kalabiliyo paket dogal olarak. ama elinde patlasada sıkıntı yok zaten, kesemezler senden. ayrica sigortanın parasını almak gibi bişey söz konusu degil. tehlikeli bir is oldugu icin sigortadan yana secme hakkın yok

hocam ben istanbul beylikdüzü şubesinde calışmıstım. arkadaşın dedigi gibi 10saat calısıyosun, 900-950tl cıvarı maaş verirler, şubeye góre farklılık gösterebilir. ayrıca paket başına 25krş para alırsın, ay sonu verilir genelde. adres konuşuna gelince, haritadan veya arkadaşların tarıfiyle cok rahat bulabilirsin ama işin kótü tarafı bazen yogunluktan 2-3paket aynı anda verilince gec kalabiliyo paket dogal olarak. ama elinde patlasada sıkıntı yok zaten, kesemezler senden. ayrica sigortanın parasını almak gibi bişey söz konusu degil. tehlikeli bir is oldugu icin sigortadan yana secme hakkın yok

Anladım hocam çok sağolun. :) Peki angarya işleri çokmudur yada mutfağa falan sokuyorlar mı? Bi sorum daha vardı onu unuttum aklıma gelince sorarım :) verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim

Valla şansına geçen gün dominos da kuryelik yapan birisiyle tanıştım. Motorun tekeri patlamış onu yaptırdı. Biraz muhabbet ettik. 850-900 arası alıyom. Günlük 5 Tl de bahşiş alırım genelde dedi. Ama sen yinede çalışmak istersen Burger King e gir orası daha iyi dedi. Tabi şubeden şubeye değişiyor olabilir bu. Yetiştirme konusunda sıkıntı yaşıyon mu dedim. Hiç yaşamadım zaten yaşasam da sorun olmuyor beni bağlamıyo dedi. Zaten adamlar öyle bi sistem kurmuşlar ki daha telefonda sipariş alınırken pizza ğişmiş oluyo dedi:) Şaşırdım. Bide şu sıralar bakıyosan arıyo firma rahat girersin dedi. Bilgine.

Anladım hocam çok sağolun. :) Peki angarya işleri çokmudur yada mutfağa falan sokuyorlar mı? Bi sorum daha vardı onu unuttum aklıma gelince sorarım :) verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim

aslında yapacagın iş sunlar, kutu yapma, pızza dilimleme paketleme, yerlere paspas, birde garsonluk. bunlarin hepsini sen yapmıyosun, her motorcu bi işin ucundan tutunca 10dk da bitiyo bûtün işler. fazla takma bóyle şeyleri. ayrıca kuryelikte en iyi bahsisi pizzacılar alır, eger semt iyiyse 20tl den aşagı bahsisin düşmez. bence gir bak, olmadı burger kinge girersin. denemesi bedava. ben bile şimdi 2.iş olarak yine dominosa girmeyi düşünüyorum

aslında yapacagın iş sunlar, kutu yapma, pızza dilimleme paketleme, yerlere paspas, birde garsonluk. bunlarin hepsini sen yapmıyosun, her motorcu bi işin ucundan tutunca 10dk da bitiyo bûtün işler. fazla takma bóyle şeyleri. ayrıca kuryelikte en iyi bahsisi pizzacılar alır, eger semt iyiyse 20tl den aşagı bahsisin düşmez. bence gir bak, olmadı burger kinge girersin. denemesi bedava. ben bile şimdi 2.iş olarak yine dominosa girmeyi düşünüyorum

Valla ben yaza okul bitince çalışmayı planlıyorum hem harçlık olur hem motosiklet tecrübem artar gözüyle bakıyorum. Peki maaşlar zamanında yatıyor mu? Mesela piza hut için kime sorsam ya parasımı alamamış yada geç ödemişler dominos için durum nedir?

ha yok o problem olmazda 2 3 hafta takarlar mı diye düşünmüştüm yardımlarınız için çok teşekkürler :)

Yuhhh yani bunların hepsini motorcular mı yapıyor :))) o zaman motorcu değil genel eleman oluyosun bunlardan başka ne kalıyor ki zaten bir tek pizza yapmak onuda yaptıran şubeler vardır belki iki gündür tüm okuduklarımdan sonradominos hakkında ki...

ben iki sene çalştım ve domino's a girmek isteyen arkadaşlara kesinlikle tavsiye etmiyorum. Domino's yerine şirkete ait olan herhangi bir burger kıng e girebilirsiniz maaş daha iyi çalşma saatleri mesai ücretleri daha iyi ve yaptığınız iş belli domino's daki gibi her işi yapmıyorsunuz. Burger da sadece paket atarsınız başka herhangi bir iş kesinlikte yok.(Bu söylediklerim TAB gıda yani şirket dükkanları iin geçerlidir.)

Şu an halen Dominosta çalışan biri olarak gayet memnunum işimden.Günlük 8,5 saat çalışma saati.Maaşın bir gün bile aksamadan ayın 5 inde garanti bankası hesabına yatar.Ortalama 850-900 arası maaş alırsın artı bahşişin olur.En büyük avantajı ek iş yapma olanağı çalışanların yüzde 80 i 2 iş yapıyo zaten.Kafadan hesap yaparsak 9 saat Dominosta çalışsan 5 saatte başka bi işte part time imkanın oluyo.Aylık gelirin sadece maaş 1500 ü bulur.Ivır zıvır işleri vardır doğru.Kutu katlarsın,pas pas atarsın,menü dağıtımı yaparsın ama bu işleri hep yaşıtlarınla kafa dengi arkadaşlarınla yaptığın için keyifli bile olur.En güzel yanıda patron derdin yoktur.Kurye ihtiyacı her şubeye her zaman vardır bu yüzden motorculara kimse yüklenmez.Mayısta 2 sene olacak benim..

Şu an halen Dominosta çalışan biri olarak gayet memnunum işimden.Günlük 8,5 saat çalışma saati.Maaşın bir gün bile aksamadan ayın 5 inde garanti bankası hesabına yatar.Ortalama 850-900 arası maaş alırsın artı bahşişin olur.En büyük avantajı ek iş yapma olanağı çalışanların yüzde 80 i 2 iş yapıyo zaten.Kafadan hesap yaparsak 9 saat Dominosta çalışsan 5 saatte başka bi işte part time imkanın oluyo.Aylık gelirin sadece maaş 1500 ü bulur.Ivır zıvır işleri vardır doğru.Kutu katlarsın,pas pas atarsın,menü dağıtımı yaparsın ama bu işleri hep yaşıtlarınla kafa dengi arkadaşlarınla yaptığın için keyifli bile olur.En güzel yanıda patron derdin yoktur.Kurye ihtiyacı her şubeye her zaman vardır bu yüzden motorculara kimse yüklenmez.Mayısta 2 sene olacak benim..

yani keyiflidir, dominostaki arkadaş ortamınıda hiçbir yerde bulamazsın açıkçası

Dominosta 1 Seneye Yakın Çalıştım Kesinlikle Ve Kesinlikle Tavsiye Etmiyorum.Tek Tavsiye Ediceğim Konu 2'ci Bir İş Arıyorsanız İhtiyacınız Varsa Girebilirsiniz.Dominosta Yaptıklarına Gelince Aklına Gelebilecek Tüm Angarya İşleri Yaparsın Yapmıyorum Ben Diyen Yalan Söyler.Sevkiyat Gelir Hamur Kasalarını Sırtında Taşırsın,Sabah Açılış Akşam Kapanış Yaparsın Dükkanı Baştan Aşağı Yıkarsın.Günde 2 Saat Menü Dağıtırsın Dağıtıp Dağıtmadığını Kontrol Eder Kapıya Konulan Menü Sayısından Bile Azar Yersin.Motorcu Adamı 1 Dakika Boş Tutmazlar Gördükleri An Paspas Süpürge Çöpler Masalar Derken Her İşi Yaparsın.Yukarıda Arkadaşlarda Demiş 30 Dakikayı Senden Kesmezler Orası Doğru.Bir Gün Bakmışsın Açılış Yapmışsın 10 Da Gitmişsin Bi Bakmışsın gece 2 Ye Kadar Durmuşsun.Mesai Olayı Yoktur.Her Zaman Telefonun Çalar İzinli Gününde Dahil.Ben Dayanamadığımdan Bıraktım.Dominosta Maaşlara Gelince 700 Lira Maaş 60 Lira AGİ + 40 Kuruş Sipariş Parası Vardır.Ben Şuan Burger King'te Çalışıyorum Maaş Olayıda 850 Lira Maaş + 60 AGİ + 70 Yol Parası Şeklinde Çalışıyorum Artı Mesai Saatlerimiz 5 Liraya Denk Geliyor Günde 8 Saat Çalışıyorsun.Sipariş Götürmekten Başka Hiç Bir Görevin Yok Sipariş Varsa Götürürsün Yoksa Oturur Gününü Geçirirsin.Senden Sadece İstedikleri Motorunu Restoran Kapandığında Garajına Koyup Anahtar Ruhsat Hesabını Verip Parmağı Basıp Eve Gitmektir.

Kusura Bakmayın Yazım Uzun Oldu =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar