- Konu Yazar
19 Eylül akşamı dengesiz bir insan kılıklı yaratığın yaptığı ihlal ile kaza yapmama sebebiyet verildi.Ve nerdeyse 2 ay olucak motorum hiç bir şekilde onarım göremiyor.Nedeni ise ekspertin benden karşı tarafın ifadesini istemesi.Karşı taraf ifadesini zaten yalan yanlış vermiş durumda.Ve 15 ekimde konu ile alakalı dosyada açılmasına rağmen hala uzlaştırma önünede çıkamadım.Bu ülkede adalet neye göre nasıl işliyor hala anlam vermiş değilim.Son çare bana çarpan mahlukata çökeceğim.
Sormak istediğim soru şu kamera kaydında herşey alanen ortada,uzlaştırma bürosu karşı tarafın aracına hak mahrumiyeti koydu,Herşey benim lehimeyken o.çocuğu eksper bana haklı olduğumu ispatlamamı söylüyor(kamera kaydında kazayı izlemesine rağmen!!!) Sizce ben bu durumda ne yapmalıyım?
Sormak istediğim soru şu kamera kaydında herşey alanen ortada,uzlaştırma bürosu karşı tarafın aracına hak mahrumiyeti koydu,Herşey benim lehimeyken o.çocuğu eksper bana haklı olduğumu ispatlamamı söylüyor(kamera kaydında kazayı izlemesine rağmen!!!) Sizce ben bu durumda ne yapmalıyım?