Daha Kötüsüde Olabilirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yer üsküdar harem feribot dönüş yolu benzincinin hemen önü
su kanal kapağının kenarını asvalt yapmamışlar saolsunlar 40 santim dernliğinde bir cukur girip cıktım ve sunuç çantta komple yarılma lastik pert bizde bişe yok şükür hem lastik hem cant yenisi alınacak:silent::pr:
kimde kabahat o yolda günde belki 5000 tane araç geçiyor kimsede tın yok:bounce:

Son düzenleme:
Geçmiş olsun, size bişey olamış ya. Bu arada motorun marka model nedir ?

Çok geçmiş olsun Gürkan, ucuz atlatmışsın.:cyclopsan
Gerçekten Allah'a emanet yaşıyoruz şu ülkede, Türküye'de motosiklet kullanmak bu yüzden bu kadar tehlikeli işte. :pr:
Aslında karayollarına ya da o işlemden kim sorumluysa (İSKİ olabilir) uğraşabilirsin belki?

aboo geçmiş olsun abee. Allah korumuş.
jant 60 lira lastik 40 lira 20 lira işçilik 120.ş kısa günün zararı. sağlık olsun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun.
Şimdi fatura kazazeden mi kesilecek:silent: Yol kusuru varsa bunda ,alınan vergilerin hesabı sorulmalı ,motosiklet sendikası kuralım:pr:

Geçmiş olsun, size bişey olamış ya. Bu arada motorun marka model nedir ?

150cc monero arkadaşım saolasın:rendeer:

Çok geçmiş olsun Gürkan, ucuz atlatmışsın.:cyclopsan
Gerçekten Allah'a emanet yaşıyoruz şu ülkede, Türküye'de motosiklet kullanmak bu yüzden bu kadar tehlikeli işte. :pr:
Aslında karayollarına ya da o işlemden kim sorumluysa (İSKİ olabilir) uğraşabilirsin belki?

şindi onların secim zamanı kafaları karışık abi :wiinkk:

Son düzenleme:
Bende ayni yoldan ilke defa gectigimde bu kapaklarin etrafinin bombos oldugunu ve bizim icin yarattigi tehlikeyi gormustum. Ilk defa gidip geldikten sonra, insanin kafasina bu tur yerler kaziniyor, bir daha ki seferde daha dikkat ediyorsunuz.

Ancak Enduro motorlar bu gibi durumlarda gercekten avantajli, yuksekte oturmak, daha uzagini gorebilmek, guvenlik acisindan cok onemli.

Buyuk gecmis olsun, cana gelecegine mala gelsin, bosver.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Abi büyük geçmiş olsun.

Evet arkadaşlar bizde tam arkasında seyrediyordukki Gürkan abinin motorda bir hoplama oldu ne kadar sert olduğunu şöyle düşünebilirsiniz arka sağ sinyal kapağı bile fırladı önümüzden geçti . orada fark edilmedi feribota gelince lastiğin indiğini fark ettik ki allahtan durmuşuz yoksa jant üzerinde giderdi. Abicim ne gerekiyorsa yapalım :) ... Sen bize lazımsın ...

büyük geçmiş olsun
sadaka vermeye devam
verilmiş sadakalar da olmasa işimizz zorr
allah beterinden saklasın

Allah korumuş abi
aman dikkat et abi yollar tuzaklarla dolu

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
Geçmiş olsun abim.

cok gecmiş olsun abim benim.
Sende birşey yoksa gelen mala gelsin olsun varsın..
Bu karayolları ve belediyelere bu konuda az dua etmedim....
Her seferinde insanlar buyuk kazalar atlatıyorlar ama nafile..
200 lerce kavsak yapsalar neye yarar ben duz yolda kaza gecirdikten sonra...
alsınlar kavsakları..........

yaa abi burası ist ne yapsak boş yama lama mantıgı devam ettikçe böle olaylar kaçınıllmaz yere bakmaktan önümüze bakamıyoruz hızlanmak için bin düşünüp bir kararr veriyoruz sesimizi duyurmaya kalksak okadar konu varkii neysee gecmiş olsun gürkan abii

cok gecmiş olsun abim benim.
Sende birşey yoksa gelen mala gelsin olsun varsın..
Bu karayolları ve belediyelere bu konuda az dua etmedim....
Her seferinde insanlar buyuk kazalar atlatıyorlar ama nafile..
200 lerce kavsak yapsalar neye yarar ben duz yolda kaza gecirdikten sonra...
alsınlar kavsakları..........

saol canım kaedeşim şükür cadı ve bende bişe yok yollar malesef cukur dolu :rendeer:

Evet arkadaşlar bizde tam arkasında seyrediyordukki Gürkan abinin motorda bir hoplama oldu ne kadar sert olduğunu şöyle düşünebilirsiniz arka sağ sinyal kapağı bile fırladı önümüzden geçti . orada fark edilmedi feribota gelince lastiğin indiğini fark ettik ki allahtan durmuşuz yoksa jant üzerinde giderdi. Abicim ne gerekiyorsa yapalım :) ... Sen bize lazımsın ...

zaten seninde hoşuna gitmemişti o sinyal lambası iyi dileklerin için teşekkür ederim:rendeer:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar