Daha korkunç bir kaza olamaz Allah hepimii korusun( +18 )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet video gerçekten kötü,Yalnızz kazada bi gariplik var sankii,çünkü motorcu duruyomuşta ,kamyoncu üstünden geçmiş gibi,bi yavaşlama söz konusu,katılanlar,katılmayanlar,katılınılmıştır:p

Evet video gerçekten kötü,Yalnızz kazada bi gariplik var sankii,çünkü motorcu duruyomuşta ,kamyoncu üstünden geçmiş gibi,bi yavaşlama söz konusu,katılanlar,katılmayanlar,katılınılmıştır:p

adam viraja grck yavaslıo sanırım fazla yavaslıo kamyonda gecer die durmadı herhlde gecemynce bole oldu:salut:

Motosikletle yapılan akrobasi gösterileri

Trafikteki cambazlıklar

Hız denemeleri ve benzerleri

Saydıklarım nekadar etkili ise buda onlardan daha fazla etkil i değil

Eğerki küçük yaşdaki insanlar düşünülüyorsa yukarıdaki videolarda yeniden düşünülmeli

Yok yetişkinler etkileniyorsa demekki motor konusunu yeniden düşünmeleri gerekiyor. Neyapabilrim buda diğerleri gibi motosiklet gerçeği

Videoyu kaldırmak bütün sorunu çözecekse eyvallah

kuşlar fena cinsi ne :p videoyu cok merak ettim ya birisi PM' den atabilirmi linki bana ?

Şimdi tekrardan inceledimmm,Kazada suçlu olan bence motorcu ,çünkü sola dönmek istemiş olabilir,fakat sol tarafı boş,gazı açıp sola geçebilir,fakat direk gitmesi gereken şeritte hızını düşürüp sola geçmeye çalışması ,arkasından gelen yüklü tırın( tahmini ağırlığı 100 ton ) üzerinden geçmesine sebebiyet vermiş, hı o hızını düşürüp o yavaşlıkla sola geçse ,bu seferde soldan gelen adam üstüne çıkacaktı gene bişey fark etmeyecekti,bazı motorcu kardeşlerimizde hemen kamyoncuya sinirlenmişler ama trafikte dikkat etmek gerekir ,trafikte sinek gibi olduğumuzu savunuyorsak,bizden büyük ve tonajlı arabalara dikkat etmeliyizz,biz basar kaçarız,frene basar dururuz yada ani manevralar yapabiliriz ama unutmayın tır ve kamyon gibi araçların basıp kaçacak ,frene basıp duracak yada manevra yapacak şansları yoktur ( 40000 km ankara trafiğinde otobüs kullanmış biriyim ) o yüzden bu konuda iğneyi kendimize batırmak istedimmm SAYGILAR

Son düzenleme:
Salak gibi izledim videoyu ben de iyi mi.. :cherry: Çok merak ettim diğer videoyu.. :silent: Biri msn de link yollasın, ama üzüleceksem gönderenin kafasını kırarım şimdiden diyeyim.. :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ya bu topiği kaldırın ya da koyun link isteyen baksın... Meraklandık bak şimdi... Tamam seyredelim bizde kararımızı veririz...:pr:

Ya da biri hayrına link atsın....:cherry:

Video burada olsun olmasın tartışmasına girmicem ancak
Feci bir kaza hemde çok feci...
Allah yar ve yardımcımız olsun...

Çıkartılması gereken derslerde vardır mutlaka...
Küçüklerin izlememesi fikrine katılıyorum ben bile izleyince bir tırstım...

Son düzenleme:
çok merak ediyorsanız youtubeden aratıp bulun kardeşim alla alla... :)
"ben öyle yaptım" izledikten sora etkileneceğiniz kesin ama .....

Motosikletle yapılan akrobasi gösterileri

Trafikteki cambazlıklar

Hız denemeleri ve benzerleri

Saydıklarım nekadar etkili ise buda onlardan daha fazla etkil i değil

Eğerki küçük yaşdaki insanlar düşünülüyorsa yukarıdaki videolarda yeniden düşünülmeli

Yok yetişkinler etkileniyorsa demekki motor konusunu yeniden düşünmeleri gerekiyor. Neyapabilrim buda diğerleri gibi motosiklet gerçeği

Videoyu kaldırmak bütün sorunu çözecekse eyvallah

Bahsettiğin tüm videolara karşıyım. Elimden geldiğince, gördükçe, siz o uyarı düğmesine bastıkça değerlendirip siliyoruz. Bu konu ile ilgili 4 5 tane uyarı geldi bize. Ben de merak edip başlığa baktım ve gördüm videoyu. Sonra da sildim haliyle.

Her başlığı okumamız mümkün değil, anlayın artık şunu. Görüp de silmediysek (mesaj falan yazdıysak altına) ilgili moderatöre özel mesaj atarak neden silmediğini sorun.

Başlık kilitlenmiştir.

26 kayıtlı üye 8 misafirr konuyu okuyoo ,hit yaptı konu iyimi ,ya misafirlerrr kapıda kalmayın abiii,girin içeri,sizede özerklik tanıyalımmm:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar