Daha korkunç bir kaza olamaz Allah hepimii korusun( +18 )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sözylenecek ne bir söz var nede düşünecek herhangibirşey

Dondum kaldım

Allah yar ve yardımcımız olsun

[YT]1-uXEN_eRwo[/YT]

Offf kaldırır mısın şunu ya :pr:

+18 yazmışsın ama yetmiyor arkadaşım ya koymayın böyle şeyler :pale:

ulennn kamyoncu geldi resmen kasitli sekilde aldi motorluyu altina,serefsiz herifler !!!!!!!

puf...
Vallla izlenecek gibi değil...
Gerçektende allah hepimizi korusun ama işte neler var...
Bu video insanı garip ediyor ya...

beynimden vurulmuşa döndüm akşam akşam...hakaten çok kötü kelimelerin tükendiği an...:pale::pale::pale:

Allah korusun gerçekten kötü. insan olmayan ancak böyle birşeyi kasıtlı yapabilir.

Hala tüylerim diken diken

Özürdilerim arkadaşar böylebirşeyi yayınladığım için ama malesef nekadar çok bilgi o kadar çok dikkat etmemizi gerektireceğinden buraya koydum

abı tamam dogru soluyosun ok ama yanlıs anlama ızledıkce ınsan kotu oluyo keske koymasaydın bunu

Lütfen video koyarken dikkat edelim. İnsanların moralini bozup da onları motosikletten soğutacağımıza, onlara doğruyu öğretelim. Güvenli sürüşü öğretelim, ekipmanların tam olmasını öğretelim, ehliyet almaları gerektiğini öğretelim.

Bu tür kazalar otomobillerde de oluyor ve hatta belki de "daha korkunç olamaz" dediğinizden daha korkunç türde oluyor.

Yapıcı olmaya özen gösterelim lütfen. Ben videoyu değiştirdim, hepinize keyifli seyirler :)

Vıııışşş içim ümperdi beyaa nasıl kötü hissettim kendimi hee
pro iyi yapmışsın değiştirmekle tenks.

Ya burda 18 yaşın altında bi sürü insan var ve senin oraya +18 yazman bişeyi değiştirmiyor. Hatta daha çok merak edip bakacaklar. Bakmalarını engelliycek bi mekanizma yok çünkü. Bizi bile böyle olumsuz etkileyen bi görüntü, onları ne hale getirir düşündün mü?

harbiden içim başka oldu yaa:pale:
Ben bunu bugün öğlen izlemiştim tesadüfen izledim.Şimdi de izliyorum.gerçektende çok kötü birşey.Allah ölümün de iyisini nasip etsin..
adam bütün lastiklerin altına girdi...
Ama o kamyoncuya da ne demeli ki.Adam resmen arkadan gelip biçmiş...

Pro nerden buldun bu videoyu ya :mrgreen: Günlerce izleyip gülmüştük bi ara buna :mrgreen: Hatta taklidini yapıyorduk salak salak :mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar