Daha güvende hissetmek güzel birşey :)

En sonunda kendime iyi bir mont ve kask aldım.Şimdi kendimi daha güvende hissediyorum ( Allah kullanmak nasip etmesin ) Sizinle paylaşmak istedim.

Bu montum Rev'it Focus

23032008pf3.jpg

Buda kaskım ( bunu daha once almıstım gercı cok olmadı alalı )

Lazer vertigo Stroke + Siyah Vizör.

bilgin102kp3.jpg

23032008002pz7.jpg

Renk uyumunu yakalamışsın. Güle güle kullan. Dizlik ve eldiven kulanmayı da ihmal etme. Dizler çok zarar görüyor düşersek. Bir de motor botları en iyisi, ama sağlam bir bot da işi görürü, ayak bileğini korumak için gerekli..

Evet haklısın Rigel zaten Alacaklarım sırasınsında eldiven ile dizlik var malum hepsini birden alamıyorum çünkü almışken iyi markanın ürünlerini alıyorum ehh biraz tuzluya kacıyor sıra ile alıyorum.

Herkeze teşekürrler..

Evet haklısın Rigel zaten Alacaklarım sırasınsında eldiven ile dizlik var malum hepsini birden alamıyorum çünkü almışken iyi markanın ürünlerini alıyorum ehh biraz tuzluya kacıyor sıra ile alıyorum.

Herkeze teşekürrler..

Bence en doğrusunu yapıyorsun. beklleyip kalitelisini almak 1 defa almak gerekir.

arkadaslar kalıtelı dızlıkler ne kadardan baslıyor ah burdada bı fuar olsada gıtsek

cruiser kullanmasam bende şu lazerlerden alcam cok güzeller yaa
hayırlı olsun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güle güle eskitmen dileği ile :)

çok teşekkür ederim arkadaslar iyi dilekleriniz için...

Son düzenleme:
Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Renk uyumunu yakalamışsın. Güle güle kullan. Dizlik ve eldiven kulanmayı da ihmal etme. Dizler çok zarar görüyor düşersek. Bir de motor botları en iyisi, ama sağlam bir bot da işi görürü, ayak bileğini korumak için gerekli..

Eğer korumalı pantalon giymişsem dizliğe pek ihtiyaç duymuyorum, içim rahat ediyor ama güzel havalarda üstümde sırf kot pantalon varken eğer dizlik takmamışsam çok tedirgin oluyorum. Bu yüzden ben de kesinlikle tavsiye ederim. İyisinden bir de dizlik ve eldiven alırsan (yoksa tabi) çok iyi edersin. Güle güle kullan yeni korumalarını. :cat:

Lazer vertigonun bu modeli tavan yaptı bu aralar herkes bundan almaya başladı :D
Hade üzerinde paralansın yerde değil :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar