Daha güvende hissetmek güzel birşey :)

Güle güle kullan.Kaskın hakkında daha detaylı bilgi verirsen sevinirim.Aynı kasktan düşünüyorum.

Kaskın özellikler çeşitli sitelerde yazıyorr fiyat olarak 135 Euro ancak pesın aldıgında gayet güzel indirim yapıyorlar.

Kaskın cene altı ve burun maskesı basarılı.Koruma olarakda gayet ıyı.Icı gayet rahat yumusak bı içi var.Ses olayından cok memnunum ruzgar sesi hıc almıyor rüzgarda almıyor içeri.Tabi ben en fazla 110 km/h te denedim.Kaskı sonuna kadar tavsiye ederim verilen paranın hakkını sonuna kadar verıyor.Bu arada kask hafıf sayılır.

Diğer arkadaslarada tesekkur ederim saolun.

hayırlı olsun güle güle kullan bugün bende fuarda rev'it montlardan bi tane denedim cok hoşuma gitti ama biraz pahalı geldi:D

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
motorunu değiştirdikten sonraki duygularını merek ediyorum :mrgreen: mont kask 10 numara valla güle güle kullan

Güle güle kullan hepsi gerekli ekipman. Yalnız kaskın desenleri bana biraz tuhaf geldi. Yakından sorun değilde uzaktan renk itibariyle çiçekli desenli bir kask gibi algılanabilir.

motor büyük küçük,çin japon farketmez.korumalı kıyafet şart.güle güle kullan.

motor büyük küçük,çin japon farketmez.korumalı kıyafet şart.güle güle kullan.

Haklısın arkadasımmm :)

Bu cümleyi ne yazık ki bir kac kisiden daha duydum ve yanlızca :queen:

Arkadaslar altınızdaki makına kucuk buyuk Çin japon demeden korunmamız gerek bende yeri geliyor 100 - 110 km/h cıkıyorum dustugum zaman ne olacak Honda dan dusen adam yaralanmıyormu.. Bi laf vardır onların canı canda bızımkı patlıcan mı dıye o hesap.Benım gıbı scooter bıle kullansa bıle tum arkadaslara koruma koruma ısrarla koruma.... :rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar