Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kaskın özellikler çeşitli sitelerde yazıyorr fiyat olarak 135 Euro ancak pesın aldıgında gayet güzel indirim yapıyorlar.
Kaskın cene altı ve burun maskesı basarılı.Koruma olarakda gayet ıyı.Icı gayet rahat yumusak bı içi var.Ses olayından cok memnunum ruzgar sesi hıc almıyor rüzgarda almıyor içeri.Tabi ben en fazla 110 km/h te denedim.Kaskı sonuna kadar tavsiye ederim verilen paranın hakkını sonuna kadar verıyor.Bu arada kask hafıf sayılır.
Güle güle kullan hepsi gerekli ekipman. Yalnız kaskın desenleri bana biraz tuhaf geldi. Yakından sorun değilde uzaktan renk itibariyle çiçekli desenli bir kask gibi algılanabilir.
Bu cümleyi ne yazık ki bir kac kisiden daha duydum ve yanlızca :queen:
Arkadaslar altınızdaki makına kucuk buyuk Çin japon demeden korunmamız gerek bende yeri geliyor 100 - 110 km/h cıkıyorum dustugum zaman ne olacak Honda dan dusen adam yaralanmıyormu.. Bi laf vardır onların canı canda bızımkı patlıcan mı dıye o hesap.Benım gıbı scooter bıle kullansa bıle tum arkadaslara koruma koruma ısrarla koruma.... :rendeer: