The_Imam arkadaş, hoşgeldin sefa getirdin. Lakin şunu unutma. Şu hayatta herkesin bir duruşu, bakışı, görüşü ve çizgileri var..Sen mesajına insanların önyargılarından söz ederek başlamışsın,akabinde kabul görmüşsün,son sayfada Atatürk çağdaşlık uğruna ümmetin hayatını yaktı demişsin, ama hiç kendine bakmamışsın, özellikle nickini seçerken ve motoruna yazmak istediğin şu lakabından söz ediyorum TheImam. Şimdi ben burada felsefe yapmaya başlarsam kimse durduramaz beni. Amacımda felsefe yapmak değil. Anlatmak istediğim şey, burası bir motosiklet formu. Senin dünyaya baktığın gibi bakan ya da bakmayan insanlar ile dolu. Bu sayfalarda kendi perspektifinde siyasi, dini, ya da ahlaki değerlerden söz edersen,burası bambaşka bir hal alır. Bu senin için ve herkes için aynı. Benim içinde aynı. O yüzden buranın amacına uygun olarak davranmak zorundasın. Lütfen kendi doğrularını kendine sakla. Herkes kendi doğrusunu kendisine saklasın. Burası siyaset meydanı değil. Sen bir kıvılcım çıkartırsan herkes o kıvılcıma benzin olur. Ben su olup söndürmekten tarafım. Sözlerimi de agresif nitelendirme.. Olması gereken ne ise o şekilde davran. Dünya görüşünü forumda polemik konusu etme.
Tekrar hoş geldin.