- Motosikleti
- V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Ben de o şekilde döktürüp siteye mi girsem ki?izlemedim ama bir ara izlerim dediğim linklerin arasına ekledim.
Bazen linkler birikince google gemini yapay zeka şeysine bunları bana yazılı dök de okuyayım izlemeyi sevmiyorum diyorum o güzel özetliyor.![]()
Seyir zevki için 3 boyutlu çekip salonunun ortasına ışınlayasım geldi.Şurada bahara ne kaldı ki?Geç olsun, güç olmasın @-Black-
altyazı da olsa çok yavaş oluyor.Ben de o şekilde döktürüp siteye mi girsem ki?
Ya da, bana da yarasın şöyle yapalım. Videoyu aç, sesi kapat, yakın gözlükleri tak, altyazıları aç.![]()
Video hızlı da oynatılabiliyor ya üstad. İstediğin hıza ayarlayabilirsin.altyazı da olsa çok yavaş oluyor.
Yani yarım saatlik videonun yazılı halini okumak 5dk sürmüyor. Hızlı okuyunca video yavaş kalıyor, sorun yavaşlıkta. Yani normal konuşma hızı çok yavaş okumaya göre.
Sen gemini'ye bunu yazılı hale getir deyip siteye koy ben girer okurum.![]()
işte en hızlı 2x oluyor onda da bu sefer fazla hızlı oluyor. Bir de altyazı şeklinde sürekli akıp geçen yazılar yerine sayfadaki yazıları okumak daha kolay. bir kerede 2-3 satır şeklinde okuyorum ben.Video hızlı da oynatılabiliyor ya üstad. İstediğin hıza ayarlayabilirsin.![]()
Bu şartlar çok ağır, uzlaşmamız mümkün değil. (Video izlensin diye uğraşıyoruz ya.Ben sizi anlaştırayım. Black, Esspresso' ya youtubedeki alt yazıları Word dosyası formatında göndersin.
Reis videolar uzun bence 10 dakika baremlerinde çeksen hap bilgi daha çok emeğinin karşılığını alırsın.Bu şartlar çok ağır, uzlaşmamız mümkün değil. (Video izlensin diye uğraşıyoruz ya.)
Uğraşma sebebini de açıklayayım arada. Ben zaten motiveyim o ayrı konu. Ama misafir ettiğimiz kişilerin de katılımlarının devam edebilmesi için en azından ayırmış oldukları zaman karşılığında videonun birilerine faydalı olduğunu görmeleri veya ortaya koymuş olduğu bilgilerin beğenildiğini görmesi gerekiyor. 10-20 kişi izliyor olsa, kimse vakit ayırıp da gelmez diye düşünüyorum.
(Gerçi çoğu bir vesile ile tanıdığım insanlar oldukları için kırmıyorlar, sağolsunlar.)
Görüşlerini paylaştığın için teşekkür ederim.Reis videolar uzun bence 10 dakika baremlerinde çeksen hap bilgi daha çok emeğinin karşılığını alırsın.
yok, kendime özel bir şey istemiyorum. Blog'una yazılı özeti koysa yeter, oradan okurum.Ben sizi anlaştırayım. Black, Esspresso' ya youtubedeki alt yazıları Word dosyası formatında göndersin.
Paraya kıyıp youtube premium üyesi olursan 4x hız imkanı varişte en hızlı 2x oluyor onda da bu sefer fazla hızlı oluyor. Bir de altyazı şeklinde sürekli akıp geçen yazılar yerine sayfadaki yazıları okumak daha kolay. bir kerede 2-3 satır şeklinde okuyorum ben.
işte sorun sadece hız değil, altyazı olunca birer birer geçiyor, alt alta satır satır bir sayfa yazı okumakla aynı şey değil. Neyse ki gemini pro özetliyor, çok merak ettiklerimi ona yazılı hale getir diyorum.Paraya kıyıp youtube premium üyesi olursan 4x hız imkanı var![]()