Amacınız hava atmak veya kendini beğendirmek değilse yada uzun yolda otomobilleri geçerek kompleksinizi yenmek değilse 250cc gayet yeterli bir motordur iki kişi veya tek kişi, haaa ne olur düz yolda iki kişi motoru yormadan rahat 120 zorlayarak 130 ile gidebilir, çok çok dik rampada 70-80 e düşer en fazla. Burada uzun yolda en önemli şey motorun titreşimsiz tereyağı kıvamında ve amortisörleri kaliteli olması gerekir ve piyasada bu rahatlığı sağlayacak tek 250cc motor inazuma dır, naked veya f , F modeli karenajlı olduğu için rüzgarı biraz daha az hissettirir, naked alırsanızda bir cam takarsınız sorun kalmaz. Ben 2014 model inazuma naked sahibiyim bu motoru çok seviyorum chopper klüp üyesiyim kıyıpta satamadım bu yüzden bir ucuz olsun diye 250cc daystar chopper daha aldım ama buda çok güzel çıktı , yüksek cc motorlara fazla paralar vermek bana göre gereksiz. İnzuma çok kaliteli ciddi mühendislik ürünü bir motordur, hangi parçasını incelerseniz kaliteyi hissedersiniz . Malesef bugün piyasada bu motorun kıymetini anlayamayacak derecede bilinçsizler tarafından inazumaya saçma sapan karalamalar yapılmıştır, yok ağırmış kullanması bu yüzden zormuş (bu ağırsa 600 lük 1000 lik motorları sen nasıl kullanacaksın), yok yavaş gidiyormuş 140 yapıyor neresi yavaş bunun, zaten motor yarış motoru değilki 160 yapsa ne olacak 300 yapmadıktan sonra, işin özeti Bursa lı hemşerim burada ne yazsak havada kalır imkanın varsa alacağın bu motorları şöyle üzerine oturup sadece çalıştırman yeterlidir.