Dağların deli kurdu benim oldu 😊

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun arkadaşlar

17. macerama atıldım sonunda

Buradan MrMud'a teşekkür ediyorum.

Enduro hakkında bu kadar detaylı konu açmasa belki tarzımı halen bulamamış olurdum 😊

Yy7PzY.jpg

bu ne biçim arazi motoru dediğinizi duyar gibiyim 😀 icabına baktım merak etmeyin.

olDo8o.jpg

Arazi Mode: On :cat:
Kazasız belasız demek isterdim ama pek etik değil :queen:

oo hayırlı olsun. ama şöyle bi şey var
deli kurdu kullanmak için de deli olmak lazım ki deli gibi kullanabilesin :D

Hayırlı olsun :) Sürmek istediğim motosiklet türlerinden ve özellikle motosikletlerden biri.

Hayirli olsun serkan,wr125 i kaça verdin?

Konuyu gordugumde dedim ya beta aldi yada husky olmadi gasgas..

Bu segmentin babasi 2T.

Hayırlı olsun Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin,bende buna benzer bir şey var,abisi XT660R,kullanmaya başlayalı çok zaman olmadı ,4-5 aylık süredir bende şimdilik menunum, lakin bir canavarın üstüne bindiğimin farkına vardığım da iş işten çoktan geçmişti:))Torku beygirinden çok olan motor diyorlar ona

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Teşekkür ederim arkadaşlar, mfbulut hocam arazide ve yolda crf250l wr125r mondialin 250 endurosu xl200 kullandım enduro gurubunda exup çok büyük artı 4 zamanlıda. Kaldım dediğin yerde birden kurtuluyosun wr nin avantajı beygiri vsden çok exup bence.

levent abi 8500 e 800km yol yapıp almıştım 11e sattım 125i. 2 zamanlıya hiç bir zaman girmem abi bana göre değil açıkçası, ben şehir içine de araziye de kısa turlara da katılıyorum çevreden dolayı.

Mesut hocam xt660r arıyordum ben aslında ama bi kez binince patika yol ve orman yolu hariç pek arazi işi yapamaz gibi geldi. Bizim gurupta hoplamalı zıplamalı ayin yapıyorlar genelde 😀

Yeni makinen Hayırlı olsun, güle güle kullan kardeşim. Çok heves ediyorum bu makinelere..

Teşekkür ederim arkadaşlar, mfbulut hocam arazide ve yolda crf250l wr125r mondialin 250 endurosu xl200 kullandım enduro gurubunda exup çok büyük artı 4 zamanlıda. Kaldım dediğin yerde birden kurtuluyosun wr nin avantajı beygiri vsden çok exup bence.

levent abi 8500 e 800km yol yapıp almıştım 11e sattım 125i. 2 zamanlıya hiç bir zaman girmem abi bana göre değil açıkçası, ben şehir içine de araziye de kısa turlara da katılıyorum çevreden dolayı.

Mesut hocam xt660r arıyordum ben aslında ama bi kez binince patika yol ve orman yolu hariç pek arazi işi yapamaz gibi geldi. Bizim gurupta hoplamalı zıplamalı ayin yapıyorlar genelde
xt660r tarz olarak çok arada kalmış bir motor. arazide cambazlık yapma peşindeysen ağırlığı 200kg çamurda saplanır kalırsın kimse çıkaramaz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Forumdan Uzaklaştırıldı
Hiç dikkatimi çeken tarz motor değil. Nazarım değmez :)

Allah kazasız belasız zevkle sürmeni nasip etsin inşallah.

Hayırlı uğurlu olsun,Rabbim kazasız belasız arızasız kullanmanı nasip etsin hocam.
Bir zamanlar bu türevde bişeyi 670 km deiken almış,750 km de iken satmıştım. Bana göre değil anlayacağın...:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar