Dağ yolunda scooter

benim motor bi acaip yahu..
düz yolda dökülmeyen yeri kalmadı..
farlardan kornaya egzozdan ayaklığa ne varsa döküldü;
dağ yolundan tek parça halinde gidip geldi :)

fotoları yorumsuz koyuyorum.. haftasonu yaptığım 520 Km yolun bir durağı..
Çanakkale / Güzelyalı üstlerindeki rüzgar tribünleri... motoru kullanan kişi emin volkan yolcu :) ben arkadan yürüdüm, yine insafa geldik bazı yerlerde iki kişi binmedik :p
<he bu arada, bu bölge geçen sene çıkan orman yangınında kül olmuştu.......>

1048448.jpg

1048446.jpg

1048470.jpg

1048460.jpg

1048413.jpg

1048425.jpg

1048426.jpg

1048416.jpg

1048422.jpg

Son düzenleme:
bildim seni, geçenlerdede zorlu bi etabı tamamlamıştınız biriyle. zor yolların adamısın anladık :)

abi şehir merkezine en uzak 15 KM'de, EZiNE girişinde kaldım :D
inşallah uzak bi yerlerde elime almam motoru :):)

şansıma merkeze yakın yerlerde kalıyom hep genelde :DD

iyi sana bişe olmasın icindeki maceracı ruha hayran kalmamak elde degil:queen:
bu motoru gozden cıkardın sanırım...imkan varsa al bir enduro

iyi sana bişe olmasın icindeki maceracı ruha hayran kalmamak elde degil:queen:
bu motoru gozden cıkardın sanırım...imkan varsa al bir enduro

abi ne yalan sölim; ezine'de egzosu yerde sürüklenirken görünce gözden çıkarmıştım biraz.. :salut:
ama bu tepeyi tırmandı ya gözüme girdi tekrar :p

Yaw arkadaş bir motorun eksozu nasıl düşer yaw tükürüklemi yapıştırıyorlar bunları yuhh artık.

Sizin orda motor masrafları ucuz galiba dağ yolarına vuruyorsunuz burda olsan yavaş ve sakin kullanırsın demi :queen:

Çin işinin en güzel tarafı bu,istediğin yola giriyosun ve pekte dokunmuyor adama.Ben şimdi değiştirdim,İtalyan yaptık makinayı,az bozuk yolda ağlayasım geliyo:cherry:.Güzel gezi olmuş.520km'de iki kişi iyi gitmiş alet.

Scooterların hemen hepsinin el kitabında ASLA TOPRAK YOLLARDA binmeyiniz der,ama sen ısrarla filtreni toz toprak doldurursan-dere geçiişi yapıp nemin gözüne girersen ve taşlı topraklı yollarda aşırı vibrasyona maruz bırakırsan
şundan emin ol ki scooter un HARLEY marka dahi olsa 6 ayda elinde kalır.
Milletçe bir çok aracımızı böyle amacı dışında kullandığımız için sürekli sorun
yaşayıp,markalara çamur atıyoruz,örnek mi 7.5 tonluk kamyona atarsan 12 tonu 3.raampayı inerken frenlerin şişip hendeeğe gideceği ve can mal kaybı yaşanacağını kestirememek saflıktan öte hayal olur.
Ama insanımız naapıyor aynaya ''Allahın dediği olur'' ön cama da star yarab deyince sorunu çözüveriyor aklınca değil mi.

navigator55:
abi, daha önceki konularımda fark ettin mi bilmiyorum, motorla düz yolda giderken arkamdan parçalarını topluyorum. gözden çıkarmış gibi bi durumum oldu galiba.. yoksa girmezdim bu yola büyük ihtimal .. :)
egzos nasıl dökülür demiş arkadaş, valla önceki konularımda görselleri var :) anlamadım ama oluyo işte.. şuan sanayide motor.. nasıl gelicek ve kaç paralık masrafı olcak bilmiyorum.. astarı yüzünü geçti yani.. neyse;

alper sen cezalısın abi cevap vermicem sana :)))))
intikam için gün sayıyorum :p

Ondan sonra dersiniz işte çin malı motorlar bukadar olur die demedi demeyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar