Daelim S2 250 Free Wing İlk 600km Testi....

Bende merak ediyorum özellikle yüksek sürattaki yol tutuşunu ve motorun gidişini+frenlerini+konforunu.....

Potenza' Alıntı:
Bende merak ediyorum özellikle yüksek sürattaki yol tutuşunu ve motorun gidişini+frenlerini+konforunu.....

Haftasonu lüleburgaza gittim uzun yol testi yaptım gerçekten makina sizi yormuyor yanınızdan suratli geçen otobuslerden etkilenmiyorsunuz yol tutuşu çok iyi ve makina sizi yormuyor konforu çok iyi ve dikkat çekici frenler gayet iyi titreşim yok diyebilirim....

Motosikleti
Su Motoru
Daelim güzel bir markadır. Bende 125 cc olan History modelini alacaktım ama sonra aldığım firma getirtemeyince Kymco xL 125 almak zorunda kaldım ve memnunum. Ama teknik özellik bakımından Daelim daha iyiydi ve 11 beygir yani 2 beygir daha fazlaydı benimkinden, neyse güzek tercih yapmışsın dört dörtlük bir alet güle güle kullan ...

dakota

"benim herhangi bir bayiyle veya motomaxla hiç bir alakam yok ilk açtığım topiğide beni mesajla uyarmadan silmişsiniz buda sizin sorumsuzluğunuz böyle yaparsanız kim nerden yeni motorlarla ilgili bilgi alabilecek tuhaf doğrusu"

benimde site moderatörlüğüyle bir alakam yok.mesajını onlar silmiş ben sadece üyeyim.

630 km de bir motorun konjektöründen elektrik sistemine beynine kadar markasını görmen,resimler ekleyip satıcı ismi vermen taksit seçeneklerine kadar açıklaman.bunu forumdaki ilk sonraki ve daha sonraki 8 mesajında yapman kimde olsa reklam fikrini yaratır.

kolay gelsin...

Teşekkürler dakota.İmzandan bu konuda tecrübeli olduğunu düşünüyorum,bakalım zaman içersinde nasıl bir performans sergileyecek bu S2.Ben pek problem çıkaracağını düşünmüyorum.Umarım bana da nasip olur birgün. :)

sadibey bu s2 yorumunu her yere copy paste mi etmiş banamı öyle geliyo...ısrarla karşıma çıkıyo forumun her yerinde

onun yerine sym gts 250 al daha kalitelisi yok.bakmanı tavsiye ederim.bende var çünkü

selamlar sym gts 250,yi tanıtan türkçe bir siteye rastlayamadım..türkiye,de kim satıyor ve varsa bi web adresi lütfen...daelim s2 250 almayı düşünüyordum ama bu aleti görünce....

-Evet ben forum önerileri kısmına yazmıştım.Kullanıcıların ve ya inceleyen bilgi veren kişilere özel sayfalar açılsın diye ama haklı nedenleri vardı modların (bende kabul ediyorum) kabul edilmedi....işte böyle incelemeler olsun ama ne bir kaynak var ne bir resim ne de nerede incelediğine dair bir bilgi.Eğer bunları okuyorsa lütfen belirtsinki inandırıcılığı artsın.
-o motoru alacak insanlara referans teşkil etsin.....
saygılarla....

heytbecom,a kesinlikle katılıyorum..google,dan arattım gts,yi anlatan türkçe bi site yok..sanırım bu aleti fazla kullananda yok..ama fiyatı bana pahalı geldi,onun için daelim s2 250,yi tercih edicem çünkü onda ödeme kolaylığı var ve fiyatı tam istediğim aralıkta..

http://www.motana.com.tr/index.php

1)aradığınız buysa, bu konunun topiği bile var.
2)Sym GTS 250 Türkiye pazarına bu yıl girdi, daha önce Joyride vardı, ki kullanan herkes bu motordan memnun.
3) Bu forumda HighEnd diye bi arkadaş var. Burda biraz bekleyin, o gelip sizi aydınlatır.:)

Bir de şahsi fikrimi belirtiyim : Eğer SYM ile ilgileniyorsanız, HD 200 modeli bence en uygunu, fiyatı da indirmişler !

Son düzenleme:
bunu alacağıma biraz daha para ekleyip piaggio x8 alırım daha iyi. bu benim düşüncem. eğer paranız kısıtlıysa alınabilicek güzel bir motor. :)

sadibey' Alıntı:
buarada hondanın yeni modeli çıkmış foresight
ttp://www.honda.com.tr/motosiklet/model/?model=75

ona da bi bakmak lazım :)

link hatalı, açmıyor. bunu deneyin: http://www.honda.com.tr/motosiklet/model/?model=75&extra=Teknik

Fes 250 Foresight 7900 ytl. işte resimleri: :cat:

03.jpg

04.jpg

05.jpg

08.jpg

06.jpg

13.jpg

12.jpg

40158_1.jpg

inanırmısınız dün akşam msnde saelım s250 sohbeti yaaptık...fiyatı uygun falan dedim...ilgilendiğim model...sağol paylaşım için...

piaggiox8 nefis bir alet fakat fiyatı 8 civarında..benim limitim maksimum 6..o da taksitle filan...gönül X9 ister her zaman ama nerdeee:salut:

ben kararımı verdim...nisan,da motomax,in kampanyası hala devam ediyor olursa daelim s2 250 alıcam...fiyat uygundur...
bu arada foresight alıpta yolda insanların onu asya motor T1 zannetmeside var:mrgreen:

test ne alemde? S2 250 kullananlar deneyimlerinizi paylaşın,lütfen...zaten fazla kullanan yok bu aleti..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar