Makara kukara, içim acımıyor en azından.... :queen: (Ben kaçar)
Sen MT ye bakma harbiden, burada kafayı yersinBir de şehir içinde nasıl kullanıyorsun bilmiyorum ama enjeksiyonun faydasını görüyorsun belli ki. Benim motorda karbüratör biraz küçük kalıyor, o yüzden şehir içinde normal karbüratörlü gibi yakıyor ama uzun yolda yeterli gücü üretecek ayarı çekemiyor. Sanırım enjeksiyon daha geniş bir aralık sunabiliyor motora. Ve şöyle söyleyim senin ortalama hızın 124 km imiş, gayet iyi bir rakam, bu güçteki bir motor tahminimce 5 yakar felan derdim ama seninki 5,2 yakmış. Bir de rodajdan hemen sonra diye birşey yok aslında. Motor 1000 km de felan yakıt düşüşüne geçmiyor. Yani en azından farkedilir şekilde geçmiyor. Benim görüşün bu tarz yeni nesil motorlarda ~10.000 km yapmış motor ile 0 km motor arasında farkedilir bir yakıt tüketimi olabilir. Hatta belkide olmayabilir bile.
Bu arada belirmek isterim ki biz SüperMoto'ya böyle ::xblink:: biniyoruz. Motora binerken popomuz acıyor ama çok yaktı diye içimiz acımıyor !::gleam:: Motorun ruhunu yaşıyor ve yaşatıyoruz. "It is a pain in the ass...Oh yea baby!!! ::whip::" (Bazı arkadaşlara hitaben yazdım, son harfi Derviş ::151:: )
Az kaldı geliyo as200gy..
O zaman görürsün nasıl süpermoto kullanılırmışda nası bek it in yapılırmış... :iloot::
Haaa bak, beleş sirke baldan tatlıdır, ona bişey demem. Ama ışıklarda alırım anahtarını, akıllı ol. :bounce: Sonra gelme yanıma yok ben 100 kiloyum da ondandı diye...:cherry: Hayır F650 nin gururunu kırmıyoruz diye asyaya(en büyük rakibim!)) da boyun eymeyiz herhal :mrgreen:
Yav yeter geyiğe vurduğumuz, utandım@Saldıray abi, bir toplalım, gezelim. Hafta sonu işin var mı? Cumartesi akşama doğru bizim bir kız isteme olayımız var(doğrudan benle alakalı değil) onun dışında cumartesi sabah ve pazar günü boşum. Şu Bögütay da sizin oradaymış galiba, onu da kap, gelin hafta sonu iki turlayalım... ??
Haaa bak, beleş sirke baldan tatlıdır, ona bişey demem. Ama ışıklarda alırım anahtarını, akıllı ol. :bounce: Sonra gelme yanıma yok ben 100 kiloyum da ondandı diye...:cherry: Hayır F650 nin gururunu kırmıyoruz diye asyaya(en büyük rakibim!)) da boyun eymeyiz herhal :mrgreen:
Yav yeter geyiğe vurduğumuz, utandım@Saldıray abi, bir toplalım, gezelim. Hafta sonu işin var mı? Cumartesi akşama doğru bizim bir kız isteme olayımız var(doğrudan benle alakalı değil) onun dışında cumartesi sabah ve pazar günü boşum. Şu Bögütay da sizin oradaymış galiba, onu da kap, gelin hafta sonu iki turlayalım... ??
bu özelliklerle 8500 tl gibi bir fiyat bence çok zor
bu özelliklerle 8500 tl gibi bir fiyat bence çok zor
Ciddi olarak söyleyebilir misin, CBR250 den özellik olarak ne eksiği var sence?
Ciddi olarak söyleyebilir misin, CBR250 den özellik olarak ne eksiği var sence?
Bana göre tip,kalite,yakıt eminim cbr 250 biraz daha az yakıyodur,yedek parça,güç.yeterli değil mi.Bunların hepsini geçtim,daelim ile honda yı kıyaslamak yanlış olur.Şuan yeni kasa cbr 125 ile 250 grenajları aynı.ben cbr 125 in sol büyük grenajını 72,kafa grenajınu 42,kuyruğu 45,çamurluğu 35,sol alt sakalı 22 liraya değiştirdim.
Yahu neyi sayıyorsun... Tip olarak bence daha güzel daelim, kalite olarak da CBR 250 yi çok büyütüyorsunuz. Adı honda ya, hemen yazalım daha kaliteli diye. Somut olarak birşey gösterebilen yokki. Anca yaz, kalite.... Yazasım gelmiyor artık böyle şeyleri
Hondayla Daelim kıyaslanmazmış. Tamam sen harley kıyasla honda ile. Bu kafa ile devam edin siz.
Sen de bu başlığı karalıyorsun mu diyeyim şimdi? Hondayı karaldığımı anlayabildiysen helal olsun.
Birisi açıklasın ozaman, Daelim ile Honda neden kıyaslanmaz? Birbirlerine alternatif olan şeyleri kıyaslayabiliyoruz sanıyordum. Honda nedir, el üretimi bir motor mu? yoksa daelim'den 10 beygir fazlası mı var? Yoksa vaad ettiği fazla kaliteyi aynı fiyata mı veriyor? Yoksa dealimde olmayan çeşitli(abs gibi) özellikler mi sunuyor? Yoksa aynı fiyata üzerinde brembo frenler, pirelli lastikler, ohlins amortisörler ve koso marka göstergeler ile mi geliyor?
Hondanın somut olarak vaad etmediği şeyler için daelimden ~2000 TL daha pahalı olduğunu hatırlatırım. Hadi bu farkı, honda'nın geçmişine ve güvencesine verelim. Daelim ise yeni bir marka ise daha uygun bir fiyattan piyasaya girmesi gerek. Ki zaten öyle yaptı. O zaman bal gibi de kıyaslarım ben bu 2sini.
İster şampiyon de, ister kıl ol. Bu yazdıklarımı anlaman gerek önce. Sonra Hondayı karalayıp karalamadığımı tartışırız. :cat:
Arkadaşlar bu fiyata (hatta daha ucuza) fıstık gibi CBF 500 bulmak mümkün::blusssh: