Arkadaşlar, Daha önce Malezya'dan bir arkadasımla konusmamın üzerine, Dün gidip detaylıca inceledim. Fotoğraflarını cektim. Fakat Ben motoru genel olarak beğenmedim. İnanın fotoğraflarda daha güzel gözüküyor. Bir kere yandan görünüşü, hoş değil. ön bölümü kaba yapmıslar ama içi boş. sanki hava ile şişirmişsin gibi gözüküyor.
Plastikleri cok kalitesiz, bana daha kaliteli denmişti fakat inanın hyosungun yanına yaklasamaz bile.Acaba diyorum yurtdısında satılanların malzeme kalitesi daha mı farklıdır? :silent:
Şasesi, Şasedeki boyası cok acemice yapılmış. Arka iç bölüme çamurluk koymuslar, inanın görseniz sökersiniz motordan. o kadar adi bir maddeden yapılmıs gibi gözüküyor ki, insanın göz zevkini bozuyor.
Gözüme güzel gelen yerleri de; ön farların dizaynı güzel olmus. bir zaman derbi gpr125 ler vardı, ondan kopyalanmıs zaten. Gösterge paneli güzel. deposu büyük değil, hoş, yormuyor insanı. oturus pozisyonu CBR250 ler gibi, rahat.
İvmelemesi idare eder, hafif bir titresim mevcut fakat rahatsız etmicek seviyede. Zorlanmadan cıkabileceği hız 140 diye düşünüyorum. Zorlamadım, sadece gazına vs baktım. gaz yemesi yumusak ve geç...
Kısacası, ben Motoru beğenmedim arkadaslar.Hele ki Hyosung ile kıyaslanmalarda, yanyana bile gelemezler. Daha önce kendim incelemeden, bir arkadasımın yorumlarını aktarmıstım size. şimdi kendi objektif yorumlarımı aktardım.
Bayi satış fiyatı : 8800 TL.
Bu motor max 7500 Liradan satılır bana göre.
8800 TL buna vereceğime, GT250R ların sıfırları (2012) 9600 TL şu an...
NOT: Yorumlar şahsi düşüncelerimdir, Kimse üzerine alınmasın...
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us