- Konu Yazar
o değil de malzeme kalitesi ve işçilik çığlık çğlığa kaçıyor, sanayi yapımı gibi
Ben yakından inceledim, motor saydığınız cbr250den daha kaliteli kaportası.
o değil de malzeme kalitesi ve işçilik çığlık çğlığa kaçıyor, sanayi yapımı gibi
Ben yakından inceledim, motor saydığınız cbr250den daha kaliteli kaportası.
Dışkapı'daki daelim motorları satan dükkanda mı çalışıyorsunuz ? açıkca biz bu motorlardan satıyoruz şöyle şöyle özellikleri var baya da kaliteli, hemde ucuz ve taksit imkanları var deseniz inanmayacakmıyız, ne gerek var hikaye yazmaya ...iyisiyle kötüsüyle mutlaka yazacağım tabi şu an oldukça tecrübesizim ama olsun![]()
Dışkapı'daki daelim motorları satan dükkanda mı çalışıyorsunuz ? açıkca biz bu motorlardan satıyoruz şöyle şöyle özellikleri var baya da kaliteli, hemde ucuz ve taksit imkanları var deseniz inanmayacakmıyız, ne gerek var hikaye yazmaya ...
ben yazarim isteyen okur isteyen okumaz. motoru diskapidan degil ulusandan aldim. ayrica bilgisayar muhendisiyim, kendimce neden daelim aldigimi anlattim cunku baskalari da merak ediyor isteyen sacma der isteyen mantikli. fikir beyan etmek icin illa biyerde calisiyor olmak gerekmiyor kanimca.
iyisiyle kötüsüyle mutlaka yazacağım tabi şu an oldukça tecrübesizim ama olsun![]()