Daelim Daelim Roadwin 250R

Kore’nin asi çocuğu şimdi Asya Motor güvencesi ile Türkiye’de. Hız tutkunları şimdi tam zamanı. Yeni VJF250 Roadwin, Daelim motosikletlerinin kalitesi, kullanışlılığı ve göz alıcı dizaynıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Yeni VJF250 Roadwin; usta sürücülerin performans, yeni başlayanların ise sürüş güvenliği, taleplerini rahatlıkla karşılayabilmek için tasarlanmış bir araçtır.

TEKNİK ÖZELLİKLER
Motor Tipi : Su Soğutmalı, 4 zamanlı, tek silindirli
Motor Hacmi : 250cc
Maksimum Güç : 25 hp
Yağlama : Basınç ve Sıçratmalı
Yakıt Sistemi : Enjeksiyon
Ateşleme : C.D.I.
Çalıştırma : Elektrik marş
Şanzuman : Sıralı 5 vites
Son Aktarım : Zincir tahrikli
Yakıt Tankı Kapasitesi : 15lt
Şasi : Çelik boru şasi
Ön Süspansiyon : Teleskopik
Arka Süspansiyon : Helezonik yay, salınım kolu
Ön Fren : Hidrolik çift disk
Arka Fren : Hidrolik tek disk
Ön Lastik : 110/70 - 17
Arka Lastik : 140/60 - 17
Toplam Uzunluk : 2025mm
Toplam Genişlik : 740mm
Toplam Yükseklik : 1040mm
Sele Yüksekliği : 780mm
Tekerlekler Arası Mesafe : 1625mm
Ağırlık : 132kg

Resmi Sitesindeki Bilgiler : http://www.daelimtr.com/?page=urun-detay&id=77&udpage=genel-bakis

madeinkorea.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
daelım motorun asyayla alakası yok. Zaten asya motor gibi daelım da çinli değil. sadece satışını almış. çinli bu motor diye yanlış anlaşılmasın diye yazma gereği duydum.avrupa olması lazım.

bu motosikletten alan yok mu yav?? :silent::silent:

dealim in internet sitesinde bu modelin fiyatını yazmamışlardı. az önce sahibinden de dolaşırken gördüm fiyatı 8500tl miş. bana fiyatı çok uygun geldi. eğer malzeme olarak bir gt250 kalitesini hissedersem ileriki hedef olarak bu motosikleti seçebilirim :)

ayrıca ön frenleri çift disk. yine dealim in sitesi biraz baştan savma olduğu için bu konuda motosiklet çıktığından beri kesin bir bilgi yoktu yine sahibinden.com ilanındaki gerçek resimde çift disk olduğu belli oluyor.

işte ilan

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-daelim-geldii-rodvin-84883736/detay

not: satıcıyla alakam yoktur.

arkadaşlar bu motoru bugün yakından inceledim cbr250 ye göre daha asi kaslı bir duruşu var ama ilkkez duydum ve gördüm bu markayı konsol kısmı çok sade masraftan kaçılmış gibi duruyor pek önemli değil gerçe orası mal kaliteli olsun gitsin yeter benim için çok cafcaflı olmasına luzüm yok bu motora sahip olan var mı bilgilendirirse çok sevinirim

Motor Güzel Ama Şayet Unutmayınki Hava Sogutmalı Yani Cok cabuk Isınacagı Anlamına Geliyor Böyle Bir Motorda Kesinlikle Su Sogutma Olması Lazım NEden Derseniz Etrafı Granajlarla Cevrili Bir Motorun Hava Akımı Biraz Zor Olur Ve Cabuk Hararet Yapar.
Keşke Su Sogutmalı Olsaymış.

bugün satıcı adam sıvı soğutmalı dedi neyse uzun süreli kullanmayız ama alsak pişman olurmuyuz merakım bu... bi anda ortaya çıkan bi marka ve model ne derece güvenilir sizde

Hocam Bu Motoru Alıcagınıza Gidip Hysong Gt250R Alın Daha iyi Arasında Bin lira Fark Var oyüzden Gereksiz bana Göre Bu Model Cok Sorun Yaratır Ve Alanlar BizamanSonra Pişman Olur.
Konu Racing Olunca Motorun Kesinlikle Su Sogutması Olmalı Anlamı Taşır Yoksa O mOtorun ömrü Kısadır.

cbr250 karar vermiştim ama bunu görünce aklımı çeldi biraz şimdi kararımı verdim sayenizde bu yaramaz bana

Motor Sıvı soğutmalı 4-zamanlı 4 sübaplı DOHC tek silindirli
Motor hacmi (cc) 249.6cm3
Silindir çapı x strok (mm) 76 x 55mm
Sıkıştırma oranı 10.7: 1
Yakıt sistemi PGM-FI Elektronik Yakıt Enjeksiyon Sistemi
Maks. Güç (kW@dev/dak) 19.42/8,500(26.4 PS)
Maks. Tork (Nm @ dev/dak) 23.8/7,000
Ateşleme Bilgisayar kontrollü dijital transistörlü elektronik avanslı
Çalıştırma Elektrik
Şanzıman 6 vites
Güç aktarımı O-ring zincirli
Boyutlar (UxGxY) (mm) 2,030 x 709.5 x 1,127mm
Tekerlekler arası mesafe (mm) 1,369mm
Sele yüksekliği (mm) 780mm
Yerden açıklık (mm) 148mm
Yakıt kapasitesi (litre) 13 lt. (yedek dahil)
Tekerlekler
Ön 5 kollu alüminyum döküm
Arka 5 kollu alüminyum döküm
Cbr 250 nin Özeliikleri Yukardakiler..:)

Motor Tipi : Su Soğutmalı, 4 zamanlı, tek silindirli
Motor Hacmi : 250cc
Maksimum Güç : 25 hp
Yağlama : Basınç ve Sıçratmalı
Yakıt Sistemi : Enjeksiyon
Ateşleme : C.D.I.
Çalıştırma : Elektrik marş
Şanzuman : Sıralı 5 vites
Son Aktarım : Zincir tahrikli
Yakıt Tankı Kapasitesi : 15lt
Şasi : Çelik boru şasi
Ön Süspansiyon : Teleskopik
Arka Süspansiyon : Helezonik yay, salınım kolu
Ön Fren : Hidrolik çift disk
Arka Fren : Hidrolik tek disk
Ön Lastik : 110/70 - 17
Arka Lastik : 140/60 - 17
Toplam Uzunluk : 2025mm
Toplam Genişlik : 740mm
Toplam Yükseklik : 1040mm
Sele Yüksekliği : 780mm
Tekerlekler Arası Mesafe : 1625mm
Ağırlık : 132kg
Bu Deilimin Özellikleri Ama Motoru Su Sogutmalıymış Daha Detaylı Bir Araştırma Yaptım.şimdi Gönlün Hangisini İsterse Onu alabilir Ama Hondadan Şaşma Derim Yukardaki Bilgiler Yanlışmış Buyur Lİnk http://www.daelimtr.com/?page=urun-detay&id=77&udpage=teknik-ozellikler

honda en iyisi ama tek far ve biraz ezik duruşu var daelim çift far daha asi bakalım hangisi kazanacak :D

Hangisimi Kazanacak ozaman Test Sürüşü Yap ;) Bi hondayı Kullan TEst Et Sonrada Git Bide dealim'i test et bakalım Zevk Senin Karar Senin Motoruda sen kullacagına göre bi bin bakalım :D

Honda ile kıyaslanamaz bile bu motor.Gerek kalite gerek görüntü.İyice inceleyin görünüş olarak yandan filan.Kambur ve tuhaf bi stili olduğunu anlayacaksınız.Kafa çok yukarıda kalmış.Bence kastırmışlar ama olmamış

Hangisimi Kazanacak ozaman Test Sürüşü Yap ;) Bi hondayı Kullan TEst Et Sonrada Git Bide dealim'i test et bakalım Zevk Senin Karar Senin Motoruda sen kullacagına göre bi bin bakalım :D

Motor sıvı soğutmalı, hava değil bana göre daelim almak daha mantıklı en azından motor hacim ve güçleri aynı, extradan fiyatı 1500 tl ucuz. Ben eminimki hondadan daha kalitelidir. En azından cbr gibi cılız değil.

bugün satıcı adam sıvı soğutmalı dedi neyse uzun süreli kullanmayız ama alsak pişman olurmuyuz merakım bu... bi anda ortaya çıkan bi marka ve model ne derece güvenilir sizde

Bu motoru ikinci elde satana kadar 10 tane CBR250 satarsın:)
Kullanırkende ne çıkacağı, servisin motora yabancılığı ve yedek parça soru işareti olur
Sanki onun için kimse aldım demiyor sitede:cherry:

o değil de malzeme kalitesi ve işçilik çığlık çğlığa kaçıyor, sanayi yapımı gibi

Sadece maddi anlamda düşünmeyin olayları, piyasası olmayan bi motor bu, aldın kullandın diyelim satmaya kalk aylarca uğraşıcaksın yada allah korusun bi kaza yaptın yedek parça servis bi dünya uğraşırsın. Teknik özellik ve görünüş olarak ben cbr 250 den fazlasını göremedim aksine çok kalitesiz geldi.

Motor Güzel Ama Şayet Unutmayınki Hava Sogutmalı Yani Cok cabuk Isınacagı Anlamına Geliyor Böyle Bir Motorda Kesinlikle Su Sogutma Olması Lazım NEden Derseniz Etrafı Granajlarla Cevrili Bir Motorun Hava Akımı Biraz Zor Olur Ve Cabuk Hararet Yapar.
Keşke Su Sogutmalı Olsaymış.
motor su sogutmalı radyatör var canlı canlı baktım bursada evkur mağzasında teşhir ediliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar