Roadwin'i tekil kullanıcı olarak iyi kötü tanıtayım.Kendim halen bir amatör sürücüyüm.Şu ana kadar ki yaptığım kilometrelere rağmen hiç bir sıkıntı yaşatmadı.Beraber yol yaptığım ve bu zehri aşılayan arkadaşım ve kardeşim oğuz usta bir pilottur.Kendisi geçtiğimiz zamanlar içinde 600 1000 ve en son 1300 cc hayabusası ile yol almaktadır.Çoğu zaman beraber şehir dışı turlar yaparız .Yoldan döndüğümüzde genel olarak iyi sürdüğümü ve iyi yol aldığımı söyler.250 cc tabiki bir sınırı var, max 147 ve 155km hız arası şehir dışı yollarda sürüyorum.Gaz kesmiyorum çoğu zaman çünkü hayabusayı takipten kaçırma gibi bir opsiyon var.
Daelimi geçiş motosikleti için kullanıyorum.Otobanlarda tapagaz zorladığım motosikleti ,şehir içinde üzmüyorum.Genel olarak az yakıyor. Sesi tok.Üstteki arkadaş gibi olumsuz sorunlar yaşamadım .5700 km deyim.Olumsuzluk her eşyada olur.Gidip cbr 250 alıp 150 km yolda kalıp servise giden motosikletleri burada bizzat okuduk.Bunları bırakın bir cep telefonu aldınız .3 gün sonra bozulabilme gibi bir opsiyonla karşılaşabilirsiniz.Bunun için en iyi örnek
www.sikayetvar.com sitesi gidin bakın 100 tl den 100000 tl kadar malların error verdiğine.
Birazda bu işler kullanıcıdan kullanıcıya değişmekte.Serseri gibi motosikleti durmadan red line sokup ,debriyaj ve fren balatalarının daha 2000 3000 km anasını ağlatırsanız.Yanlıyacağım diye aletin aksamına zarar verirseniz motosikletin içine affedersiniz sıçarsınız.
.Daelim beni üzmedi beklentimin üstünde çıktı.Alırken japondan şaşdık felan dedim.Hızlanma kesinlikle iyi.Yakıt iyi .Titreşimi ben hondadan sonra fazla hissetmedim(mondialde vibratörlü koltuk gibiydi)Parça kalitesi çinlilere göre vasat değil.Japonlar gibide iyi değil tabiki.Enjeksiyonlu bir makine müdahili başka markalarla karıştırılmamalı.Geçiş motosikleti için ideal ,parçası bulunabilir .Servis ağı var.