ben bu motoru 5-6 bin tl bandında megelli,bumoto, yuki samurai falan gibi çinli racinglerle kıyaslayarak alırdım..
en azından kaliteli bir makineye biniceğimi bilirdim , en azından yolda giderken vidaları gevşemez orası burası yolda düşmez kırılmaz akmaz kokmaz onu bilirdim.. en azından üstünde bir kaliteli mühendislik var onu bilirdim..
daelim dediğimiz marka dünya scooter şampiyonasında 2 kez üst üste şampiyon olmuş ve araba sanayindede araba yedek parçaları üreten dev bir firma .. daelim motorcycle sadece bu büyük kuruluşun minnacık bir parçası..
motor üretimindede hysoung ile çok ortak arge yapan bir firma.
konuya dönersek yedek parça ikinci el diğerlerinde çokmu var yok.. onlarıda alsanız ikinci elleri tırt elinizde patlar.. dediğim rakam altını çizerim 5-6 bin tl bandında .. o rakamlara zaten ne alabilirsin..
daelimin tek bahtsızlığı yanlış satış stratejileri ve doğru pazarlama taktikleri yapamamakdan tutmadığı için o rakamlarda tutsaydı zaten sıfırı 16-17 bin tl olan bir motorun ikinci eli 11-12 bin tl olurdu.. zaten tutsaydı sıfırıda 16-17 lerde durmazdı 20 leri bulurdu..
Yani ben roadwine alınmaz gözüyle değil tam aksine şöyle kelepir 5 civarına bulsam fırsat gözüyle bakar alırdım..